تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

ادعای اسرائیل درخصوص آغاز تهاجم گسترده به سراسر خاک لبنان تا ساعاتی دیگر

یک منبع امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شد که ارتش اشغالگر بعدازظهر امروز حملات گسترده و قدرتمندی را در سراسر خاک لبنان انجام خواهد داد و احتمالا با پاسخ قاطع حزب الله مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 23
کد خبر: ۲۵۸۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت به نقل از یک منبع امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شد که نیروی هوایی این رژیم در ساعات اولیه بعدازظهر امروز دوشنبه حملات گسترده و قدرتمندی را در سراسر لبنان آغاز خواهد کرد.

 

این منبع امنیتی افزود که پاسخ حزب الله در واکنش به این حمله ممکن است شامل گسترش دامنه هدف گیری در داخل سرزمین‌های اشغالی باشد.

 

ادعای این رسانه صهیونیستی در حالی است که شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم گزارش داد: وارد مرحله جدیدی از جنگ شدیم و باید قدرت خود را طی روزهای آینده به نمایش بگذاریم.

 

رسانه های رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کردند که ارتش اشغالگر صبح امروز شهرک‌های عیتا الشعب، العدیسه، الطیبه، الخیام، العباسیه،دیر قانون النهر، بیت عیترون، معروب، میس الجبل، حولا، مجدل سلم، طلوسه و الصوانه را در جنوب لبنان در دو مرحله بمباران کرد. 

 

وزارت بهداشت لبنان هم اعلام کرد که در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به اطراف شهر «الهرمل» در شرق لبنان یک نفر شهید شد و دست کم شش نفر زخمی شدند.

 

این وزارتخانه همچنین از زخمی شدن ۱۱ نفر در حمله هوایی رژیم اشغالگر به شهرک بیت عیترون در جنوب لبنان خبر داد./ مهر

ارسال نظر