قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد صحنه‌هایی از حضور زنان خارجی و بی‌حجاب در سریال سلمان فارسی + تصاویر

آخرین وضعیت آتش‌سوزی کارخانه گرمسار از زبان استاندار سمنان

استاندار سمنان گفت: دامنه آتش‌سوزی در کارخانه شهرک صنعتی فجر گرمسار مهار و از گسترش حریق تا حدود زیادی جلوگیری شد و تا مهار کامل، عوامل مختلف در صحنه حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 23
کد خبر: ۲۵۸۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمدرضا هاشمی عصر دوشنبه در صحنه آتش‌سوزی کارخانه میعانات نفتی واقع در شهرک صنعتی فجر گرمسار در غرب استان سمنان افزود: حوالی ساعت ۱۵ حادثه آتش‌سوزی در شهرک صنعتی فجر گرمسار رخ داد و تمام امکانات و عوامل آتش‌نشانی و امدادی شهرستان گرمسار و استان سمنان در محل حاضر شدند.

وی افزود: حادثه در واحد هیدروکربن رخ داده است و حتی از استان تهران هم برای رسیدگی به حادثه وارد میدان شدند.

وی با بیان اینکه با تلاش آتش‌نشانان حریق کنترل شده است، تاکید کرد: پالایشگاه هیدروکربن دیگری با حدود ۴۰ مخزن در کنار کارخانه دچار حریق وجود داشت و نیازمند مراقبت بود، تلاش شد تا حریق کامل مهار شود و به آن واحد سرایت نکند که تا حدودی با تلاش عوامل در حال انجام است.

استاندار سمنان با اشاره به اینکه حادثه ۲ مصدوم داشت که عوامل اورژانش آنها را به بیمارستان منتقل کردند، ادامه داد: ستاد مدیریت بحران در محل شکل گرفته است و تا مهار کامل آتش مسوولان انتظامی، امدادی و اورژانس در محل فعالیت خواهند داشت.

نیمی از صنعت استان سمنان در شهرستان گرمسار در مجاورت استان تهران فعال است که شامل تعداد زیادی واحد‌های تصفیه روغن و میعانات نفتی می‌شود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار