آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

ترافیک سنگین حتی در خیابان‌های کم‌تردد پایتخت امروز ۳ مهر ۱۴۰۳

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بسیاری از معابر شهر تهران که حتی ترددها در آن زیاد نبود با بازگشایی مدارس حجم ترافیک در آنها افزایش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز سه شنبه سوم مهر ماه ۱۴۰۳ از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران انجام شد، شاهد شروع ترددها و آغاز ترافیک صبحگاهی در اکثر نقاط پایتخت بودیم.

 

وی گفت: پیش بینی می‌شد که با بازگشایی مدارس و افزایش یافتن سفرهای آموزشی به جریان ترافیک، این حجم از ترافیک را در سطح شهر تهران شاهد باشیم. بسیاری از معابر بزرگراهی و شریانی فرعی و اصلی شهر تهران که ترددها در آن زیاد نبود با بازگشایی مدارس حجم ترافیک در آنها افزایش پیدا کرده است.

 

سرهنگ شریفی گفت: بار ترافیک در بزرگراه‌های همت، جناح، صدر، یادگار، شیخ فضل الله، اشرفی اصفهانی، شهید سلیمانی، حکیم، بابایی، یادگار امام (ره) پل سید خندان، چمران، امام علی (ع)، صیاد، زین‌الدین، آبشناسان، تهران – کرج، آزادگان و شروع شده و در حال افزایش است.

 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در محدوده بزرگراه‌های نواب قبل از پل نهم دی، انتهای تونل توحید به شمال و خیابان آزادی نیز شاهد ترافیک و آغاز ترددها در این مقاطع هستیم.

 

سرهنگ شریفی از اولیا و شهروندان خواست از توقفات دوبله در جلوی مدارس و مراکز آموزشی جدا خودداری کنند چرا که یک توقف کوتاه باعث افزایش ترافیک در آن محدوده شده و ممکن است معابر پیرامونی را هم درگیر کند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده