ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

شفافیت انتخابات با یک فایل صوتی زیر سوال رفت

شفافیت انتخابات با یک فایل صوتی زیر سوال رفت با انتشار یک فایل صوتی منتسب به دسته انتخاباتی «دولت ساز» نگرانی‌ها از عدم شفافیت در انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 23
کد خبر: ۲۵۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فایل صوتی در فضای مجازی منتسب به «شینکی ذهین کروخیل» نماینده کابل در پارلمان افغانستان منتشر شده که از نگرانی‌ها درباره شفافیت انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور خبر می‌دهد.

 

این فایل صوتی که به سرعت در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد درباره افزایش احتمال ارتباط پنهانی میان دسته انتخاباتی «دولت ساز» به رهبری «اشرف غنی» و نماینده سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) افشاگری می‌کند.

 

کروخی در این فایل صوتی تأکید می‌کند که بواسطه تماسی که از سوی یوناما با وی گرفته شده، برای ارائه توضیحاتی و دفاع درباره واقعه شکسته شدن مهر و موم ورودی ساختمان مرکز اطلاعات انتخابات باید به دفتر یوناما مراجعه کنند.

 

وی تصریح می‌کند به دلیل اینکه مخالفت طرف‌های مقابل و درخواستی که برای شفافیت بیشتر صورت گرفته، باید با دلایل قوی این موضوع را رد کنیم.

 

این عضو تیم دولت ساز با نام بردن دیگر اعضای این دسته انتخاباتی از جمله «محمد عمر داوودزی» و «داوود سلطان‌زوی» از دیگر اعضا درخواست می‌کند تا برای دفاع از موقعیت خود و ایجاد شفافیت به دفتر یوناما بروند.

 

با این حال موضوعی که حائز اهمیت است؛ موقعیت دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد یا یوناما در مواجهه با این مسئله است و چرا باید دسته انتخاباتی دولت ساز برای رویداد شکسته شدن مهر و موم ورودی ساختمان مرکز اطلاعات انتخابات به این دفتر پاسخگو باشد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده