محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

بارش باران و رگبار و رعد و برق مهمان برخی استان‌های کشور می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش باران و وزش باد با احتمال رگبار و رعد و برق در برخی استان‌های کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 27
کد خبر: ۲۵۸۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیائیان در تشریح آخرین وضعیت هوای کشور گفت: امروز در استان‌های گیلان، مازندران، اردبیل، زنجان، قزوین، البرز، تهران، شمال کردستان، سمنان و برخی مناطق استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و گلستان بارش باران وزش باد با احتمال رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: شنبه بارش در استان‌های ساحلی دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی تشدید می‌شود و گستره بارش‌ها علاوه بر مناطق روز گذشته بصورت پراکنده برخی مناطق مرکز، شرق و شمال شرق را نیز در در خواهد گرفت. لازم به ذکر است بارش در ارتفاعات البرز مرکزی بصورت برف خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: یکشنبه در استان‌های البرز، تهران، قم، قزوین و سمنان، رگبارورعدوبرق و در سواحل دریای خزر و برخی مناطق شمال شرق و شرق کشور و دوشنبه در کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، مازندران، شرق گیلان، شمال استان‌های قم، همدان و مرکزی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان تاکید کرد: سه شنبه در غالب مناطق کشور آسمان صاف و جوی پایدار پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی پنج روز آینده در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال شرق، شرق، مرکز، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، شمال غرب و جنوب غرب کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود که در برخی مناطق موجب کاهش کیفیت هوا خواهد شد. امروز خلیج فارس و طی چهار روز آینده دریای خزر مواج است.

رئیس مرکز پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران فردا ۷ مهر نیمه ابری تا ابری همراه با بارش پراکنده در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعدوبرق و وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۱۶ و ۲۱ درجه سانتیگراد خواهد بود و برای یکشنبه ۸ مهر نیمه ابری تا ابری و بارش پراکنده در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعدوبرق و وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۱۴ و ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۴ و ۲ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۰ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها خواهند بود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر