بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

اتحادیه اروپا: متأسفیم که نمی‌توانیم «نتانیاهو» را مهار کنیم!

مسئول سیاست خارجی اتحادیه مدعی شد که هیچ قدرتی حتی دولت آمریکا قادر به مهار رژیم صهیونیستی نیست و از این وضعیت ابراز تأسف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 28
کد خبر: ۲۵۸۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بدون اشاره به کمک‌های نظامی همه‌جانبه و مداوم دولت آمریکا به رژیم صهیونیستی در حمله به غزه و لبنان مدعی شد که هم‌اکنون هیچ قدرتی از جمله آمریکا قادر به مهار «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیست و از این وضعیت ابراز «تأسف» کرد.

 

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه جوزف بورل بامداد امروز شنبه در خبرنگاران گفت: تاسف می خوریم که هیچ قدرتی که قادر به مهار نتانیاهو باشد، وجود ندارد. آنچه انجام می‌دهیم، اعمال تمام فشارهای دیپلماتیک برای برقراری آتش‌بس است.

 

وی با اشاره به اینکه در بحث آتش‌بس در غزه اروپا نباید به آمریکا تکیه کند افزود: خواستار تنوع‌سازی تلاش‌های دیپلماتیک به دور از آمریکا هستیم که تلاش کرده است مانع دستیابی به آتش بس در غزه شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار