تورم نقطه‌به‌نقطه به ۸۳.۸ درصد رسید / کالا‌ها چقدر گران شدند؟ قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵

رکورد ۵۰روزه معاملات خرد در بورس شکسته شد

رکورد ۵۰روزه معاملات خرد در بورس شکسته شد رکورد «ارزش معاملات خرد سهام و صندوق‌های سهامی» شکسته شد و با عبور از مرز ۶همت به محدوده ۶.۲همت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 28
کد خبر: ۲۵۸۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر. آمارهای اداره نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از آن است که معاملات بورس از اواسط تیر ماه، یعنی بلافاصله پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری تغییر مسیر داد و به‌دنبال خوش‌بینی‌های ایجادشده تحت‌تأثیر انتخاب مسعود پزشکیان به‌عنوان رییس جمهور منتخب تا حدودی نوسانات حاکم در روند معاملات بازار کاهش یافت.

 

شاخص بورس در تاریخ 16 تیر ماه با 88 هزار واحد رشد به استقبال فرد پیروز انتخابات رفت و ارزش معاملات خرد سهام و صندوق‌های سهامی در این تاریخ به رقمی حدود 6همت رسید.

 

همچنین در ادامه این اتفاق سیاسی رخ‌داده در کشور، ارزش معاملات خرد سهام و صندوق‌های سهامی در تاریخ 17 تیر ماه به قله 8همت دست پیدا کرد که این عدد، بالاترین رقم به‌دست‌آمده در 6 ماه نخست سال جاری بود.

 

به‌دنبال واکنش‌های مثبت صورت‌گرفته تحت‌تأثیر انتخابات ریاست‌جمهوری و تغییر کلی روند معاملات بازار سرمایه، برگزاری مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری در تاریخ 9 مرداد ماه موجی از خوش‌بینی‌ها را در این بازار ایجاد کرد و ارزش معاملات خرد سهام و صندوق‌های سهامی در این روز رقمی حدود 5همت بود که این امر به‌مرور باعث بازگشت اعتماد دوباره به سرمایه‌گذاران و ورود سرمایه‌های خرد به بازار سهام شد.

 

پس از برگزاری مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری و نیز آغاز رسمی سکانداری مسعود پزشکیان در دولت چهاردهم، اعلام اسامی وزیران پیشنهادی دولت جدید و مطرح شدن نام «عبدالناصر همتی» به‌عنوان وزیر امور اقتصادی و دارایی و انتشار برنامه‌های او در حوزه بازار سرمایه، مجدداً بارقه‌هایی از امید برای ایجاد رونق در بازار و جبران عقب‌ماندگی‌ بورس نسبت به دیگر بازارهای موازی ایجاد شد.

 

در ادامه؛ با گرفتن رأی اعتماد وزیران پیشنهادی از مجلس شورای اسلامی در تاریخ 31 مرداد ماه بار دیگر نگاه سهامداران برای سرمایه‌گذاری در بازار سهام تغییر پیدا کرد و میزان معاملات خرد در این بازار افزایش یافت.

 

تغییر ریاست سازمان بورس، در اواسط شهریور ماه، از دیگر اتفاقاتی بود که جریان بازار را تغییر داد. در هفته‌های اخیر همزمان با اعلام برنامه‌های رییس جدید سازمان بورس، شاهد افزایش تدریجی ارزش معاملات و خالص ارزش معاملات خرد حقیقی در سهام و صندوق‌های سهامی بوده‌ایم، به‌گونه‌ای که چهارشنبه بار دیگر رکورد ارزش معاملات خرد سهام و صندوق‌های سهامی، در مقایسه با 50 روز اخیر، شکسته شد و ارزش معاملات آن با عبور از کانال 6همت به حدود 6.2همت رسید./ تسنیم

کلمات کلیدی: بورس شاخص همت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار