قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

عارف: دولت جمهوری اسلامی ایران کنار ملت لبنان و محور مقاومت خواهد بود

معاون اول رئیس جمهور درپیامی به نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران جنایت صهیونیست‌ها را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند و در کنار ملت لبنان و محور مقاومت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 28
کد خبر: ۲۵۸۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، در پی حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور درپیامی به نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان جنایات آشکار روز گذشته صهیونست ها را محکوم کرد و به دولت و مردم لبنان و خانواده قربانیان این حادثه تسلیت گفت.

 

متن پیام عارف بدین شرح است:

 

«بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر نجیب میقاتی

نخست وزیر محترم لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه در بیروت، یک جنایت آشکار علیه بشریت است که ماهیت تروریسم دولتی این رژیم را بار دیگر نشان داد.

بمباران بی رحمانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان، نقض آشکار تمامی موازین بین المللی از جمله تمامیت ارضی این کشور است. این تجاوز، نتیجه سال ها استیصال جامعه جهانی در متوقف کردن ماشین تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی بوده و یک بار دیگر ثابت کرد که این رژیم بزرگ‌ترین تهدید علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است.

در چنین شرایطی به یقین انتظار می‌رود تمامی کشورهای جهان و به‌ویژه کشورهای اسلامی، با قاطعیت این جنایت را محکوم کنند و با فشار به این رژیم هتاک و غیرمشروع، هزینه ماجراجویی هایش را بالا برده و اقدامات ضد بشری اش را مهار کنند.

اینجانب ضمن محکوم کردن این جنایت و ابراز همدردی، به ملت و دولت لبنان و خانواده شهدای سرافراز این حملات تسلیت می گویم و در غم شما، مردم عزیز لبنان و جریان پرافتخار مقاومت لبنان شریک هستم.

بدون تردید دولت جمهوری اسلامی ایران این جنایت اخیر صهیونیست‌ها را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند و در کنار ملت لبنان و محور مقاومت خواهد بود.»

محمدرضا عارف

معاون اول رئیس جمهور ایران

/ مهر

ارسال نظر