سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

«کیم جونگ اون» و «دونالد ترامپ» رابطه ای «استثنایی» دارند

«کیم جونگ اون» و «دونالد ترامپ» رابطه ای «استثنایی» دارند خبرگزاری رسمی کره شمالی اعلام کرد که رؤسای جمهور این کشور و آمریکا به روابط نزدیک و اعتماد فی مابین ادامه می دهند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 24
کد خبر: ۲۵۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) روز پنج شنبه اعلام کرد که «کیم جونگ اون» و «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی وی به روابط نزدیک و اعتماد فی مابین ادامه می دهند؛ روابطی که رئیس جمهور کره شمالی آن را «استثنایی» خواند.

 

اعلام این خبر از سوی خبرگزاری رسمی کره شمالی در حالی صورت می گیرد که دولت پیونگ یانگ اوایل ماه میلادی جاری گفتگوهای مقدماتی خود با همتایان آمریکایی را در کشور سوئد آغاز کرده است و دوطرف در تلاشند تا مذاکرات دو کشور در حوزه خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره را پس از ماهها بن بست پیش ببرند.

 

کره شمالی مسئولیت بن بست بوجود آمده در روند این مذاکره های دوجانبه را بر گردن آمریکا می گذارد و می گوید که مذاکره کنندگان آمریکایی «از دیدگاه و نگرش قدیمی خود دست بر نمی دارند».

 

کیم جونگ اون چندین روز پیش از آن نیز گفته بود که «رابطه میان او و رئیس جمهور آمریکا [رابطه ای] ویژه است».

 

در بیانیه خبرگزاری رسمی کره شمالی آمده است: «صادقانه امیدواریم که انگیزه برای غلبه بر تمام موانع موجود میان جمهوری دموکراتیک خلق کره (نام رسمی کره شمالی) و آمریکا و پیشبرد روابط دوجانبه در مسیری سازنده تر، بر پایه رابطه نزدیک [میان مقامات دو کشور] فراهم شود».

 

در بخشی دیگر از این بیانیه آمده است که برخلاف ترامپ، «محفل سیاسی واشنگتن و تدوین کنندگان سیاستهای دولت آمریکا در قبال کره شمالی بی دلیل نسبت به جمهوری خلق دموکراتیک کره خصومت می ورزند و طرز تفکر جنگ سرد و تعصب ایدئولوژیک بر اذهان آنها حاکم است».

 

این بیانیه در ادامه می افزاید که کره شمالی خواهد دید که «آمریکا تا چه حد عاقلانه سال کنونی را به پایان خواهد رساند».

 

گفتنی است که کیم جونگ اون پیشتر برای انجام گفتگوهای خلع سلاح هسته ای با واشنگتن تا پایان سال جاری مهلت زمانی تعیین کرده بود.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار