سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

روحانی وارد باکو شد

روحانی وارد باکو شد «حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به دعوت رسمی «الهام علی اف» رئیس جمهوری آذربایجان امروز پنجشنبه دوم آبان ماه وارد این کشور شد .
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 24
کد خبر: ۲۵۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روحانی برای حضور و سخنرانی در هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد و دیدار با مقام های جمهوری آذربایجان به این کشور سفر کرد.

 

رئیس جمهوری علاوه بر سخنرانی در این اجلاس و تشریح و تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران در مسایل مهم منطقه ای و بین المللی، دیدارهای دوجانبه ای نیز با رئیس جمهوری آذربایجان خواهد داشت که در آن مهمترین مسائل در روابط تهران- باکو و روند اجرای موافقتنامه ها و طرح های مشترک بررسی می شود.

 

رئیس جمهوری قرار است در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، دیدارهای جداگانه ای با برخی سران حاضر در این اجلاس داشته باشد که طی آن، در مورد مهمترین مسائل مورد علاقه طرفین، منطقه ای و بین المللی گفت و گو و رایزنی خواهد شد.

 

رئیس جمهوری شامگاه جمعه به تهران باز خواهد گشت.

 

در این سفر یکروزه «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی، «فرهاد دژپسند» وزیر اقتصاد و «رضا اردکانی» وزیر نیرو رییس جمهوری را همراهی می کنند.

 

جمهوری آذربایجان در پی این اجلاس، ریاست جنبش عدم تعهد را برای یک دوره سه ساله (۲۰۲۲- ۲۰۱۹) برعهده می‌گیرد.

 

جنبش غیرمتعهدها یا عدم تعهد یک سازمان بین‌المللی است که در سال ۱۹۶۱ میلادی در اوج جنگ سرد در بلگراد پایتخت یوگسلاوی تأسیس شد. هم اکنون ۱۲۰ کشور جهان عضو رسمی و ۱۷ کشور نیز عضو ناظر جنبش غیرمتعهدها هستند که می‌توان گفت این جنبش، تقریباً بیش از دو سوم اعضای سازمان ملل متحد و ۵۵ درصد جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار