آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

یاوه‌گویی گالانت درباره عملیات «وعده صادق ۲»

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که عملیات «وعده صادق ۲» ایران علیه تل‌آویو هیچ ضربه‌ و خسارتی به توانمندی‌های نیروی هوایی رژیم صهیونیستی وارد نکرده است!
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 06
کد خبر: ۲۵۹۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، یوآف گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با این ادعا که عملیات «وعده صادق ۲» تهران علیه تل‌آویو، هیچ خسارتی به قابلیت‌های نیروی هوایی رژیم صهیونیستی وارد نکرده است، درباره پاسخ تل‌آویو به ایران یاوه‌گویی کرد!

 

گالانت در جریان بازدید از پایگاه هوایی «نواتیم» مدعی شد که حمله هفته گذشته ایران با موشک‌های بالستیک، روی توانمندی‌های نیروی هوایی اسرائیل «خط هم نینداخته است»!

 

وی همچنین با تکرار یاوه‌گویی‌های اخیر درباره واکنش اسرائیل به عملیات «وعده صادق ۲» مدعی شد که اسرائیل نحوه و زمان پاسخش را انتخاب خواهد کرد و دشمنان قادر به ارعاب اسرائیل نیستند!

 

یاوه‌گویی گالانت در حالی است که رسانه‌های آمریکایی در گزارش‌هایی به موفقیت‌آمیز بودن عملیات «وعده صادق ۲» اذعان کرده‌اند.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سه‌شنبه‌شب هفته گذشته با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که «در پاسخ به شهادت شهید هنیه، سیدحسن نصرالله و شهید نیلفروشان، قلب اراضی اشغالی را هدف گرفتیم. چنانچه رژیم صهیونیستی به عملیات ایران واکنش نشان دهد با حملات کوبنده مواجه خواهد شد. باوجود اینکه این منطقه با پیشرفته‌ترین و پرحجم‌ترین سامانه‌های پدافندی محافظت می‌شد، ۹۰ درصد شلیک‌ها با موفقیت به اهداف اصابت کرده و رژیم صهیونیستی از تسلط اطلاعاتی و عملیاتی جمهوری اسلامی به وحشت افتاده است.»

 

پیش‌تر شبکه رادیویی ان‌پی‌آر / آمریکا در گزارشی با انتشار تصاویر ماهواره‌ای، از ۳۰ نقطه اصابت موشک‌های ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در عملیات «وعده صادق ۲» پرده برداشت. به نوشته این رسانه، بیش از ۳۰ موشک داخل محدوده پدافندی پایگاه (نواتیم) فرود آمد و این حمله نشان داد که ایران قادر است تا «به اهداف داخل اسرائیل حمله کند و آنها قطعاً قادرند تا موشک‌ها را عبور بدهند.»

 

براساس گزارش NPR ، تهران در این عملیات تنها از موشک‌های بالستیکی استفاده کرد که در مقایسه با موشک‌های کروز سرعت بیشتری داشت. این روزنامه مدعی شده است که ایران حدود ۱۸۰ موشک شلیک کرد که ۳۲ فروند به پایگاه هوایی «نواتیم» اسرائیل رسید./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار