بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ

«سردار قاآنی» در صحت و سلامت، مشغول فعالیت است

معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه گفت: حال سردار قاآنی خوب است و مشغول فعالیت هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۲۵۹۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، ایرج مسجدی معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه، امروز در همایش تجلیل از موکب‌داران و خادمان اربعین حسینی در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی درباره شایعات مطرح شده پیرامون سلامتی سردار قاآنی گفت: بسیاری از ما می‌پرسندکه سردار قاآنی چه شد؟ ایشان در صحت و سلامت است و مشغول فعالیت هستند. برخی می‌گویند که بیانیه بدهید. چرا بیانیه؟ نیازی نیست چنین اقدامی انجام شود.

 

وی درباره اوضاع کشور ادامه داد: اسرائیل غاصب بعد از کشتار وحشیانه در منطقه امروز به سراغ حزب‌الله به عنوان بازوی اصلی مقاومت و پشتیبان غزه رفته است. آن‌ها جنگ را با دستگاه پیجر شروع کردند و سید مقاومت را به شهادت رساندند و امروز هم هر روز تعدادی از مردم مظلوم را در ضاحیه به شهادت می‌رسانند.

 

مسجدی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از زمین خواست وارد عمل شود، اما تا دیشب هیچ موفقیتی حاصل نکرد، گفت: تعدادی از نیروهای نظامی رژیم اشغالگر کشته شدند. آن‌ها نتوانستند مقاومت را از پا در آورند. برای همین وارد لبنان شدند. اما با وجود اینکه در غزه تا امروز یک سال از جنگ مقاومت فلسطین می‌گذرد، آمادگی مقاومت بیشتر شده تا جایی که حماس ۹۰ درصد آماده نبرد است.

 

وی با اشاره به اینکه غزه و حماس می‌گویند که مبادا کسی سازش کند و در برابر رژیم اشغالگر کوتاه بیاید، ادامه داد: آنها معتقدند که یا اسرائیل باید شروط را بپذیرد یا جنگ را ادامه می‌دهیم و ما آماده نبرد هستیم.

 

مسجدی با بیان اینکه یک خانواده فلسطینی حاضر نشده از غزه بیرون برود، گفت: این‌ها می‌خواستند مردم را به اردن و … کوچ بدهند، اما مردم برای حمایت از فرزندانشان ماندند و مقاومت کردند. وضعیت حزب‌الله و نیروی جهاد اسلامی و مقاومت اسلامی اینچنین نیست که از بین بروند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار