ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

ضرب‌الاجل معاون اول رئیس جمهور برای تدوین اساسنامه ستاد امنیت سایبری

ضرب‌الاجل معاون اول رئیس جمهور برای تدوین اساسنامه ستاد امنیت سایبری «محمدرضا عارف»، معاون اول رئیس جمهور دستور داد ظرف سه هفته آینده، ساز و کار پیش نویس و اساسنامه ستاد «هماهنگی پیشرفت و امنیت سایبری» تدوین شود. این ستاد قرار است زیر نظر رئیس جمهور فعالیت کند و هدف آن هماهنگی و تقسیم کار ملی در حوزه امنیت و پیشرفت فضای سایبری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمدرضا عارف»، معاون اول رئیس جمهور دستور داد ظرف سه هفته آینده، ساز و کار پیش نویس و اساسنامه ستاد «هماهنگی پیشرفت و امنیت سایبری» تدوین شود. این ستاد قرار است زیر نظر رئیس جمهور فعالیت کند و هدف آن هماهنگی و تقسیم کار ملی در حوزه امنیت و پیشرفت فضای سایبری است.

جلسه‌ای با هدف تشکیل ستاد «هماهنگی پیشرفت و امنیت فضای سایبری» به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. در این جلسه که وزیر ارتباطات، معاون علمی رئیس جمهور و دبیر شورای عالی فضای مجازی حاضر بودند، درباره سازوکار‌های تشکیل این ستاد بحث، بررسی و تصمیم گیری شد.

عارف در این جلسه دستور داد ظرف سه هفته آینده ساز و کار پیش‌نویس و اساسنامه ستاد «هماهنگی پیشرفت و امنیت سایبری» تدوین شود. قرار است وزارتخانه‌ها، انجمن‌ها و دستگاه‌های ذیربط دولتی، حاکمیتی و امنیتی و دفاعی در تهیه این اساسنامه همکاری کنند.

به گفته معاون اول رئیس جمهور، این ستاد با ایجاد دبیرخانه در معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور با حضور وزرای ذیربط و به ریاست و زیر نظر رئیس جمهور به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور در راستای ضمانت اجرایی شدن دستورالعمل‌ها و سیاست‌های فضای سایبر انجام می‌شود.

عارف در این جلسه به اهمیت فضای مجازی و مزایای کشور در بخش‌های علم و فناوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و… اشاره کرد و گفت: «فضای سایبری نه یک تهدید بلکه فرصتی برای توسعه همه جانبه کشور بر پایه اقتصاد دیجیتال است و باید پیشرفت و امنیت فضای مجازی توأمان در کنار یکدیگر قرار گیرند.»

او وجود نهاد‌های قانونی و سیاستگذاری و تشکل‌های مختلف در حوزه فضای سایبری در بدنه دولت و دستگاه‌های حاکمیتی را یک فرصت و زیرساخت خوب و مناسب برای توجه بیش از پیش به اهمیت مباحث امنیتی در فضای مجازی دانست و گفت: «تشکیل ستاد هماهنگی پیشرفت و امنیت فضای سایبری در راستای هم‌افزایی همه توان کشور برای توجه به پیشرفت و به ویژه امنیت در حوزه فضای مجازی است و باید از هر گونه موازی کاری و اصطکاک در این زمینه جلوگیری شود.»

معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد امروز امنیت فضای سایبری یک ضرورت اساسی کشور در کنار تقویت شبکه ملی اطلاعات است و دستگاه‌های مختلف باید امنیت فضای سایبری را در راس و اولویت اقدامات خود قراردهند.

او تشکیل یک ستاد منسجم و با ضمانت اجرایی بالا برای پیاده‌سازی سیاست‌ها و دستورات در حوزه امنیت و پیشرفت فضای سایبری را از اهداف مهم تشکیل این ستاد عنوان کرد که به اعتقاد او یک ضرورت اساسی با توجه به پیشرفت تحولات سال‌های گذشته در جهان است: «باید پس از تدوین اساسنامه و ساز و کار‌های این ستاد از انجمن‌ها و شخصیت‌های علمی و به ویژه فعالان بخش خصوصی در حوزه امنیت سایبری برای ارائه راهکار‌ها و پیشنهاد‌ها دعوت بعمل آید.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار