سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست

اعلام حضور مشروط عارف در انتخابات ۱۴۰۰

رییس فراکسیون امید مجلس دهم گفت: راهبرد من برای انتخابات۱۴۰۰ افزایش مشارکت و حضور جدی و تمام قد اصلاح طلبان است. برای تحقق این راهبرد اگر نیاز باشد، راحت می آیم و اگر به فرد دیگری نیاز باشد، نمی آیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 04
کد خبر: ۶۱۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا عارف با اشاره به اینکه سه جریانی شدن مجلس دهم، آفتی بود که آن را  به پای لاریجانی میگذارم، اظهار کرد: جریان سوم انتخابات۹۶ به التماس ما افتادند اما بعد از پیروزی روحانی، کاملا روی خود را چرخاندند. اما ما در مجلس در تهیه طرح ها با اصولگرایان با حفظ دیدگاه سیاسی خود تعامل کرده و پایداری و غیر پایداری هم نکردیم اما وقتی اختلاف نظر سیاسی پیش می آمد هرکس راه خود را می رفت. طرح حذف اعدام یاFatf از نمونه همکاری با اصولگرایان بود.

این فعال سیاسی در ادامه با اشاره به تخریب هایی که علیه وی انجام می شود، تصریح کرد: می گویند بی عرضه است یا اهل انصراف و استعفا است اما رویکرد من این است که اگر فرد مناسب تر از خود پیدا کردم، کنار می روم. راهبرد من برای انتخابات۱۴۰۰ افزایش مشارکت و حضور جدی و تمام قد اصلاح طلبان است. برای تحقق این راهبرد اگر نیاز باشد، راحت می آیم و اگر به فرد دیگری نیاز باشد، نمی آیم زیرا اهل تک روی نبوده و مبنای من خرد جمعی است.

عارف درباره استعفای خود از شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان اظهار کرد: سال آخر گفته می شد عارف انحصارطلب است و شورا را ملک خود می داند و من گفتم سه دوره رییس شورا بوده ام و برای دور چهارم فرد دیگری بیاید. الان هم تکلیف شورای عالی معلوم نیست.

ایسنا

ارسال نظر