سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ماجرای نصب پرچم رژیم صهیونیستی در خاک لبنان

ماجرای نصب پرچم رژیم صهیونیستی در خاک لبنان منابعی در نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) ادعا‌های رسانه‌های صهیونیستی در مورد اینکه نیرو‌های ارتش صهیونیستی پرچم این رژیم را داخل خاک لبنان برافراشته‌اند، تکذیب کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که تلویزیون رژیم صهیونیستی طی ادعایی گزارش کرده بود پرچم رژیم صهیونیستی در ارتفاعات شهرک «مارون الرأس» لبنان روبروی شهرک شطولا برافراشته شده است، منابعی در یونیفل گفتند سربازان صهیونیستی پس از گرفتن عکس فوری از پرچمی که برافراشته بودند، از پارکی در حومه مارون الرأس عقب‌نشینی کردند.

خبرنگار اسکای نیوز با تکذیب حضور نیرو‌های اشغالگر در خاک لبنان، گفت: فیلم برافراشتن پرچم اسرائیل در حومه شهرک مارون الرأس در مرز لبنان و اسرائیل و نه در داخل شهرک فیلمبرداری شده است و نیرو‌های اسرائیلی پس از فیلمبرداری این فیلم تبلیغاتی از پشت مرز عقب‌نشینی کردند.

در همین زمینه منابع لبنانی هم گفتند هیچ یک از نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در حتی یک وجب از خاک لبنان مستقر نیستند. نیرو‌های اشغالگر وقتی با استفاده از محل استقرار نیرو‌های یونیفل برای مدت کوتاهی وارد مناطق همجوار دیوار مرزی می‌شوند، تصاویر و فیلم‌های کوتاهی منتشر می‌کنند. به عنوان مثال فیلمی از اطراف شهرک «مارون الراس» منتشر کردند، اما درواقع مکان موجود در فیلم، باغ شهرک است که دقیقاً در نوار مرزی قرار دارد و سربازان اشغالگر پس از گرفتن عکس و فیلم پا به فرار گذاشته و به پشت مرز‌ها گریختند.

این منابع لبنانی اعلام کردند تمامی تلاش‌های جدید رژیم صهیونیستی برای پیشروی به سمت خاک لبنان منجر به بروز درگیری‌های خشونت‌آمیز در مرز‌ها می‌شود.

شبکه خبری «غزه اکنون» گزارش کرد بیش از یک هفته است که رژیم اشغالگر صهیونیستی با وجود ترویج و انتشار شایعات برای ارعاب مردم، نتوانسته است حتی یک قدم به سمت لبنان پیش برود و بیش از هر زمان دیگر، به پشت مرز‌ها عقب‌نشینی کرده است. رژیم صهیونیستی در مورد آنچه که در لبنان و غزه می‌گذرد، سیاست استتار را در پیش گرفته است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار