العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

حملات پیاپی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی در چندین حمله پیاپی نقاط مختلف جنوب لبنان را هدف حملات هوایی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 14
کد خبر: ۲۵۷۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، حملات ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد و در ساعات گذشته شدت یافته است.

بر اساس گزارش خبرنگار المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی شهرک‌های «عیترون»، «طیرحرفا» و «الصرفند» در جنوب لبنان و شهرک‌های «حوش السید علی» و «الکواخ» در اطراف «الهرمل» واقع در «البقاع» لبنان را هدف حملات هوایی قرار داده است.

خبرنگار الجزیره نیز از حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک‌های «شیحین»، «الجبین» و «کفرکلا» در جنوب لبنان و اطراف شهرک «سرعین» در البقاع واقع در شرق لبنان خبر داد.

خبرگزاری رسمی لبنان نیز گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی مناطق حدفاصل «باب ثنیه» و «سهل مرجعیون» در جنوب لبنان را با بمب‌های نورانی هدف قرار داده است.

همچنین وزارت بهداشت لبنان با صدور بیانیه‌ای از زخمی‌شدن ۴ نفر از جمله ۳ کودک در حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به اطراف شهرک «الکواخ» در شمال «الهرمل» خبر داد.

این در حالی است که کمی پیش‌تر شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی از تصمیم جدید «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص جنگ با حزب‌الله لبنان خبر داد.

بر اساس ادعای این رسانه صهیونیستی، نتانیاهو تصمیم گرفته است که جنگ در جبهه شمالی سرزمین‌های اشغالی را گسترش بدهد.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که ارتش این رژیم تلاش می‌کند تنش‌ها در نبرد با حزب‌الله لبنان را به تدریج افزایش بدهد. / مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر