سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

نابودی تعداد قابل توجهی از جنگنده‌های اف-۳۵ اسرائیلی در عملیات «وعده صادق۲»

نابودی تعداد قابل توجهی از جنگنده‌های اف-۳۵ اسرائیلی در عملیات «وعده صادق۲» مشاور فرمانده کل سپاه گفت:در عملیات و عده صادق ۲ موشک‌های ایرانی با موفقیت به پایگاه‌های مهم و آشیانه‌های جنگنده‌های F-۳۵ جنایتکاران صهیونیست اصابت کردند که تعداد قابل توجهی از این جنگنده‌ها منهدم شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 09
کد خبر: ۲۵۹۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار ابراهیم جباری مشاور فرمانده کل سپاه، در نهمین کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی که صبح امروز  به همت سازمان حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، ضمن گرامیداشت سالگرد عملیات غرورآفرین طوفان‌الاقصی، اظهار داشت: صهیونیست‌های جنایتکار در طول یک سال گذشته بیش از 40 هزار نفر از انسان‌های مظلوم و بی‌دفاع فلسطین را به شهادت رساندند و در مقابلِ گروه‌های مقتدر مقاومت، هیچ دستاوردی نداشتند.

 

سردار جباری با بیان اینکه امروز حزب‌الله و حماس قوی‌تر و مستحکم‌تر از گذشته هستند و قدرت نظامی آن‌ها بیش از پیش است، افزود: 90 درصد موشک‌های ما در عملیات «وعده صادق 2» با موفقیت به اهداف مورد نظر اصابت کرد و صحنه‌های زیبای شکننده بودن جنایتکاران صهیونیستی را مشاهده کردیم.

 

مشاور فرمانده کل سپاه ادامه داد: در جریان این عملیات، همزمان عملیات سایبری و جنگالی را روی سامانه‌های دفاعی جنایتکاران صهیونیست انجام دادیم که موجب عبور موشک‌ها و اصابت‌شان به اهداف مد نظر شد.

 

وی اضافه کرد: آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در جریان عملیات وعده صادق 2، همه امکانات و پیشرفته‌ترین تجهیزات خود را برای مقابله با ما به میدان آورده بودند؛ اما به‌شدت دچار غافلگیری نظامی و اطلاعاتی سنگین شدند؛ همچنان‌که در پی عملیات طوفان‌الاقصی، مقابل حماس در همان ابتدا دچار غافلگیری شدند، آسیب جدی دیدند و حیثیت آن‌ها بر باد رفت. 

 

سردار جباری افزود: در این عملیات، موشک‌های ایرانی با موفقیت به پایگاه‌های مهم و آشیانه‌های جنگنده‌های F-35 جنایتکاران صهیونیست اصابت کردند که تعداد قابل توجهی از این جنگنده‌ها منهدم شد و این تنها بخش کوچکی از توانمندی دفاعی و نظامی نیرو‌های مسلح کشورمان بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار