استفاده از اتباع خارجی در تولید مواد غذایی ممنوع شد

استفاده از اتباع خارجی در تولید مواد غذایی ممنوع شد تولید کنندگان مواد غذایی حق استفاده از اتباع خارجی اعم از مجاز و غیرمجاز را ندارند. واحد‌های تولیدی و صنعتی اگر از اتباع غیرمجاز استفاده کنند، با آنها برخورد می‌شود و اتباع باید بروند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 09
کد خبر: ۲۵۹۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سهراب خان در نشست خبری امروز گفت: اتوسرویس‌ها و اتحادیه حمل و نقل درون شهری ساماندهی شد و با نصب شماره تماس، غیرمجاز‌ها را از محدوده خارج کردیم.

به گفته سهراب خان، پخش سوخت در استان تهران به صورت سیار ساماندهی شد و بدلیل نصب دوربین و سایر دستگاه‌های کنترلی از بحث قاچاق جلوگیری شد.

وی درباره موانع تولید و ستاد تسهیل گفت: دادگستری گروه‌های ۱۲ گانه‌ای را تشکیل داد و جلسات متعددی با صادرکنندگان داشتیم. ما بازدید‌های مستمر از واحد‌های تولیدی داریم.

وی افزود: در خصوص اتباع غیرمجاز که در مراکز تولیدی حضور دارند هشدار دادیم و اعلام می‌کنیم واحد‌های تولیدی و صنعتی اگر از اتباع غیرمجاز استفاده کنند با آنها برخورد می‌شود و اتباع باید بروند. تولید کنندگان مواد غذایی حق استفاده از اتباع خارجی اعم از مجاز و غیرمجاز را ندارند.

وی افزود: در ارتباط با زمین خواران و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در سطح تهران بازرسی‌هایی را انجام دادیم و تخریب‌های غیرمجاز صورت گرفته و ادامه دارد. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار