اصل ماجرای ادعای "اقامت‌فروشی به اتباع خارجی" چیست؟-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

اصل ماجرای ادعای "اقامت‌فروشی به اتباع خارجی" چیست؟

طی روزهای اخیر اخبار و ادعاهایی در فضای مجازی منتشر شده است مبنی بر "اقامت‌فروشی به اتباع خارجی"؛ اما اصل این ماجرا چیست؟!
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 11
کد خبر: ۲۴۹۴۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ با یک جست‌وجوی ساده در فضای مجازی می‌توان دریافت که بیش از یک سال از اجرای "طرح جذب سپرده‌های خرد اتباع خارجی"  می‌گذرد؛ طرحی که در جهت جلوگیری از پولشویی، انتقال سرمایه به خارج از کشور و ایجاد شفافیت مالی فعالیت‌های اقتصادی اتباع و مهاجرین خارجی مجاز در کشور در حال اجراست.

 

در این طرح ضمن اینکه اتباع قانونی اجازه داشتن حساب بانکی و بیمه دارند به‌جای اینکه باری بر اقتصاد کشور باشند، باری از دوش اقتصاد کشور برمی‌دارند.

 

سؤال اینجاست؛ با اجرای این‌گونه طرح‌ها، منافع چه‌کسانی به خطر می‌افتد که با دروغ‌سازی و روایت‌های ساختگی حقیقت را جعل می‌کنند؟!

 

دولت در سال‌های اخیر، به‌منظور ساماندهی و نیز تکریم مهاجرین قانونی در ایران، طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی را اجرایی کرده است که از جمله آن می‌توان به کارت هوشمند اتباع، طرح سرمایه‌‌گذاری اتباع و مهاجرین خارجی در زنجیره تولید و... اشاره کرد.

 

درباره اینکه چه افرادی می‌توانند در این طرح مشارکت کنند، باید گفت که تمام اتباع خارجی که دارای مدارک شناسایی معتبر و مقیم استان محل سکونت خود هستند، می‌توانند در طرح جذب مدیریت منابع مالی و سپرده‌گذاری ویژه شرکت کنند و در زنجیره تولید کشور سهیم شوند.

 

طرح مذکور، در راستای مقابله با پولشویی تهیه و تدوین شده است و مبالغ سرمایه‌گذاری‌شده در هر استان با توجه به اصول و قوانین و مقررات بانکی و سرمایه‌گذاری، به سیستم تولید همان استان وارد می‌‌شود.

 

در انتها مجدداً تأکید می‌شود این طرح برای مهاجرین مجاز مقیم ساکن ایران است و کسانی که به‌صورت غیرقانونی وارد ایران شده‌اند یا در آینده به‌صورت قانونی (ویزای گردشگری، زیارتی و درمانی) و غیرقانونی وارد ایران می‌شوند، مشمولین این طرح نیستند./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۱
0
0
توی این کشور کسانی هستن صاحب قدرت وپول خالی از عرق دینی وملی به بهانه انسان دوستی واسلام دنبال اینن تا اتباع افغان رو دراینجا ماندگار کنن بهشون شناسنامه واقامت و...بدن مامردم که راضی نیستیم حالا هر کار دوست دارید در راستای ماندگار کردن بیشتر اتباع خارجی به خصوص افغانها انجام دهید
آخرین اخبار