دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

حرکت اعتراضات به سمت اغتشاش در برخی مناطق عراق

برخی از منابع خبری از سوق داده شدن تظاهرات به سمت اغتشاشات خبر می‌دهند و می‌گویند که برخی عناصر مقرهای جریان حکمت ملی عراق و «عصائب اهل الحق» را در استان «المثنی» آتش زده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 25
کد خبر: ۲۵۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری عراق از تداوم دور دوم تظاهرات مردم این کشور در اعتراض به وضعیت نامناسب معیشتی، بیکاری و فساد در ساختار اداری آن خبر می‌دهند.

 

پایگاه خبری «المسله» عراق گزارش داد که بیش از سه هزار نفر از معترضان در میدان «التحریر» شهر بغداد حضور دارند.

 

این پایگاه خبری همچنین تأکید کرد که برخی از تظاهرات‌کنندگان، مقرهای جریان حکت ملی و «عصائب اهل الحق» عراق را در استان «المثنی» به آتش کشیدند.

 

بازداشت دو نفوذی مسلح در بغداد

ریاست اطلاعات شهر بغداد نیز از بازداشت یک فرد مسلح خبر داد که در نزدیکی میدان «النصر» بازداشت شد. این فرد به سمت تظاهرات‌کنندگان تیراندازی می‌کرد.

 

شبکه خبری «العالم» هم به نقل از منابع خبری گزارش داد که معترضان حاضر در بغداد شخصی را بازداشت کردند که سلاح کلت کمری به همراه داشت.

 

این منابع تأکید کردند که این شخص، نفوذی بوده و در نزدیکی پل «الجمهوریه» بغداد به سمت نیروهای امنیتی تیراندازی می‌کرد.

 

از شهر بصره نیز خبر می‌رسد که معترضان گذرگاه «ام قصر» و مسیرهای منتهی به آن را بسته‌اند.

 

حضور رئیس پلیس الدیوانیه در کنار معترضان

المسله در ادامه خبر داد که رئیس پلیس جدید «الدیوانیه» در میدان «الساعه» این شهر حاضر شده است.

 

بنا بر این گزارش، رئیس پلیس الدیوانیه پس از حضور در این منطقه، به جمع تظاهرات‌کنندگان می‌پیوندد و بر اهمیت مسالمت‌آمیز بودن آن تأکید می‌کند.

 

سردادن شعارهای ضد آمریکایی و اسرائیلی در کربلا

این پایگاه خبری از استان کربلا نیز خبر داد که معترضان شعارهای «کلا کلا امریکا» (هرگز هرگز آمریکا) و «کلا کلا اسرائیل» (هرگز هرگز اسرائیل)  سر می‌دادند.

 

المسله در پایان گزارش داد که شماری از معترضان در استان المثنی و در شهر «السماوه» در این استان، به ساختمان استانداری حمله کردند و وسایل آن را تخریب کردند.

 

این در حالی است که اعتراضات همچنان ادامه دارد، ولی پس از بیانیه مرجعیت شیعیان عراق، از شمار معترضان کاسته شده است.

 

 این تظاهرات‌ها در استان‌های بغداد، بصره، نجف، کربلا، الدیوانیه، واسط، میسان، المثنی، ذی قار و بابل از صبح امروز آغاز شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر