احمدی: تا زمانی که عضو NPT هستیم ناچاریم با آژانس همکاری کنیم پزشکیان: هیچ قدرتی نمی‌تواند در ایران طمع کند و ما را به تسلیم وا دارد پیام سرلشکر موسوی به قطر: ملت و نیروهای مسلح ایران در کنار شما هستند فاطمی: استیضاح وزیر کار در شرایط کنونی به صلاح نیست مومنی: انسداد مرزها بصورت فیزیکی و الکترونیکی در دستور کار دولت است پزشکیان: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی مد نظر قرار گیرد تأکید پزشکیان بر موضع واحد امت اسلامی در برابر اسرائیل در گفت‌وگو با السیسی کوثری: ۵ ساعت قبل از حمله اسرائیل مطلع شدیم تکذیب تعطیلی دو هفته‌ای مجلس ابوترابی‌فرد: قدرت موشکی ایران مانند یک سپر از انسجام ملی صیانت کرد مخبر: سگ هار منطقه برایش فرقی ندارد که به چه کشوری حمله کند قالیباف:اقدام هماهنگ و متحد جهان اسلام راه مقابله قاطع با رژیم صهیونی است هشدار لاریجانی به کشورهای منطقه پس از حمله اسرائیل به قطر + عکس آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس توافق مجلس و دولت درباره بودجه/ تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی دولت

توضیحات مشاور عالی فرمانده کل سپاه پیرامون غیبت سردار قاآنی در صحنه‌های عمومی

مشاور عالی فرمانده کل سپاه گفت: در روز‌های اخیر بحث‌ها و شایعاتی پیرامون غیبت فرماندهان عالی‌رتبه نظامی به‌ویژه سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صحنه‌های عمومی نظیر نماز جمعه مطرح شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 11
کد خبر: ۲۵۹۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور عالی فرمانده کل سپاه وضعیت رژیم صهیونیستی را شکننده توصیف کرد و گفت: امنیت خط قرمز ایران است.

سردار حسین دقیقی ضمن اشاره به امنیت به عنوان مولفه مهم در کشور اظهار داشت: خط قرمز ایران حفظ امنیت است و رژیم صهیونیستی قطعا نابود و ایران پیروز میدان خواهد بود.

وی افزود: در روز‌های اخیر بحث‌ها و شایعاتی پیرامون غیبت فرماندهان عالی‌رتبه نظامی به‌ویژه سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صحنه‌های عمومی نظیر نماز جمعه مطرح شده است.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: این مسئله باعث گمانه‌زنی‌های گسترده‌ای در فضای رسانه‌ای و سیاسی ایران شده است و دشمن امپراطوری رسانه‌ای دارد لذا هر روز شایعات جدید درست می‌کند و بنابراین ما بر اساس یک استراتژی عقلانی رفتار می‌کنیم.

سردار دقیقی با بیان اینکه غیبت فرماندهان در صحنه‌های عمومی نظیر نماز جمعه، به معنای کاهش توان یا ضعف آن‌ها نیست، گفت: این غیبت نشان از تمرکز بر وظیفه‌شناسی و مسئولیت‌پذیری نیرو‌های مسلح نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد.

وی در پاسخ به این سوال که اگر اسرائیل حمله کند، ایران پاسخ خواهد داد، تصریح کرد: جنگ میان ایران و آمریکا از علاقه‌های قدیمی رژیم صهیونسیتی است، اما در حال حاضر رژیم صهیونسیتی بسیار در وضعیت ضعیف و شکننده‌ای قرار دارد.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: عملیات وعده صادق ۲ یک عملیات ترکیبی بود و گنبد آهنین رژیم صهیونسیتی را از کار انداخت و اگر رژیم واکنش نشان دهد، با حملات کوبنده‌تری پاسخ خواهد گرفت، زیرا حفظ امنیت خط قرمز ایران است.

سردار حقیقی تصریح کرد: گزینه جنگ با ایران روی هیچ میزی نیست و به ملت شریف ایران اطمینان می‌دهیم که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی بسیار هوشیار و توانمند هستند و با خلاقیت و برنامه با مسائل برخورد می‌کنند.

وی با بیان اینکه مقاومت پیروز معادلات منطقه است، گفت: ایران کشوری قوی و مقتدر است و ما باید در برابر شایعات و جنگ روانی دشمن ایستادگی کنیم و رسانه‌ها در این زمینه نقش مهم و موثری را ایفا می‌کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر