پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

پزشکیان: امیدواریم با تقویت ارتباط با همسایگان مشکلات ناشی از تحریم‌ها را کاهش دهیم

پزشکیان: امیدواریم با تقویت ارتباط با همسایگان مشکلات ناشی از تحریم‌ها را کاهش دهیم رئیس جمهور گفت: سفر به ترکمنستان دستاورد‌های خوبی داشت و امیدواریم بتوانیم با تقویت ارتباط با همسایگان مشکلات ناشی از تحریم‌ها را کاهش دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 11
کد خبر: ۲۵۹۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان پس از پایان سفر دو روزه خود به ترکمنستان به منظور شرکت در همایش بین‌المللی «ارتباط متقابل زمان‌ها و تمدن‌ها - مبنای صلح و توسعه» در بدو ورود به تهران در فرودگاه مهرآباد، بیان کرد: امیدوار هستیم جلساتی که می‌گذاریم ارتباطات ما با همسایگان را تقویت کند. ارتباط با همسایگان در حال شکل گیری است. اگر بتوانیم روند ارتباطات دسترسی‌های راهی، برقی، گاز و انرژی را توسعه دهیم مشکلاتی ناشی از تحریم‌ها را می‌توانیم به شدت کاهش دهیم.

وی در ادامه اظهار کرد: ما با ۱۵ الی ۱۶ کشور همسایه هستیم و اگر استان‌های مرزی بتوانند ارتباطات خود را با همسایگان تقویت کنند، گامی در جهت توسعه برداشته می‌شود. این سفر دستاورد خوبی داشت و امیدوارم بتوانیم تا آخر این مسیر را ادامه دهیم.

رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: سفری که ما دیروز به ترکمنستان داشتیم از نظر فرهنگی تاثیرات مناسبی داشت چراکه ۸ رئیس جمهور در آن جلسه حضور داشتند و هر کدام ۱۰ دقیقه‌ای صحبت کردند. در این سفر مجددا با ۴ تن از این عزیزان گفتگو داشتم. با رهبر ترکمنستان نیز گفت وگویی داشتم. درباره توافقاتی که در حوزه گاز، راه و برق داشتیم صحبت‌هایی صورت گرفت و در زمینه بازارچه‌های مرزی نیز تفاهمات شکل گرفت و دستوراتی دادند که اِن شاءالله ظرف یک ماه آینده در کمیسیون مشترک اقتصادی در تهران مورد بررسی قرار خواهد گرفت و نهایی می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در این سفر با رئیس جمهور روسیه گفتگو داشتیم، تصریح کرد: گفت وگوی ما نزدیک به یک ساعت طول کشید. در خصوص پیمان‌ها و قرارداد‌هایی که با خود روسیه داشتیم تعاملات سازنده‌ای داشتیم و بنا شد به کار‌ها سرعت بخشیده شود. در زمینه گاز، راه، قطار، آب شیرین کن‌ها و کار‌های دیگری که در زمینه انرژی و پتروشیمی توافق شده است، بحث شد.

وی افزود: در زمینه منطقه نیز صحبت کردیم و تاکید شد که روسیه باید وظیفه بیشتری را در خصوص جنایت‌هایی که اسرائیل در غزه و لبنان انجام داده و به زن و کودک رحم نمی‌کند، ایفا کند.

پزشکیان گفت: با رئیس جمهور ترکمنستان و ازبکستان جلسه داشتیم و قرار شد هرچه سریع‌تر کارگروه‌ها با مسئولان در ایران جلسه داشته باشند. امیدوار هستیم این جلسات تبدیل به کار‌هایی شود که ارتباطات ما را با منطقه افزایش دهد. نیتی که ما دنبال آن هستیم یعنی ارتباط با همسایگان در حال شکل گیری است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار