کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

پزشکیان و رهبر ملی ترکمنستان دیدار و یادداشت تفاهم امضا کردند

رییس جمهور گفت: گفت‌وگوی خوب و موثری میان ما و رهبر ترکمنستان انجام و توافقات راهبردی میان دو کشور صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 28
کد خبر: ۲۵۵۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رییس جمهور کشورمان عصر امروز (چهارشنبه) در حاشیه امضای یادداشت تفاهم همکاری‌های ایران و ترکمنستان اظهار کرد: روز، روز مبارکی برای ما بود که خدمت رهبر عزیز ترکمنستان حضور داشتیم و گفت‌وگوی خوب و موثری میان ما انجام شد و توافقات راهبردی میان ما و ترکمنستان صورت گرفت.

وی عنوان کرد: امیدوار هستیم این توافقات منجر شود در سایر زمینه‌های همکاری که امکان همکاری وجود دارد، نیز همکاری داشته باشیم.

رییس جمهور بیان کرد: همچنین امیدوار هستیم ایشان و مهمانان ما در مدتی که در ایران هستند ایام خوبی داشته باشند و ان‌شاءالله به زودی ما نیز در عشق آباد با یکدیگر دیدار خواهیم کرد.

بردی محمداف رهبر ملی ترکمنستان نیز در ادامه این مراسم تصریح کرد: در ابتدا از مقامات محترم به خصوص رییس جمهور ایران بخاطر پذیرایی گرم و مهمان نوازی ایشان تشکر ویژه داریم. ما همیشه نسبت به همکاری برادرانه با برادران ایران خود اهمیت قایل بودیم و این همکاری‌ها قدمت تاریخی دارد.

وی افزود: همیشه تلاش داشتیم این روابط و همکاری‌ها را توسعه و گسترش بدهیم. همانگونه که برادر محترم اشاره کردند نتیجه مذاکرات منجر به امضای چندین اسناد همکاری گردید.

رهبر ملی ترکمنستان خاطرنشان کرد: یک تشکر ویژه از برادران ایرانی دارم برای اینکه ترکمنستان کشوری است که دو بار بی طرفی اش در مجامع بین‌المللی اعلام شد و هر دو بار ایران از آن حمایت کرد.

بردی محمد اف گفت: در مورد بسیاری از مسایل و همکاری‌های تجاری و اقتصادی و پروژه‌های کلان در زمینه گاز، انرژی، برق، جاده و ترانزیت داشتیم که امیدواریم نتایج مثبتی در اجرای این طرح‌ها برای ما حاصل شود. پیگیری این طرح‌ها به کمیسیون همکاری‌های تجاری محول شد. بنا براین اعتقاد کامل داریم این طرح‌ها نه تنها در سطح دو جانبه بلکه در کل منطقه و دنیا اثرگذار خواهد بود.

وی اضافه کرد: همیشه در طول سال‌ها شاهد دوستی و ارتباطات فرهنگی میان دو کشور بودیم. در آینده نزدیک به همایش بین المللی در خصوص یک شخصیت شاعر شهید خواهیم داشت و همین جا از برادر خود دعوت می‌کنم تا در این همایش حضور پیدا کنند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار