لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

پیام وزیر آموزش و پرورش به جشنواره فیلم کودک و نوجوان

وزیر آموزش و پرورش گفت:مکلفیم صدای کودکان مظلوم غزه باشیم و فریاد آن‌ها را به جهانیان برسانیم و پیام صلح، دوستی و ظلم ستیزی را از فیلم‌های کودکان و نوجوانان به جهان مخابره کنیم
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 12
کد خبر: ۲۵۹۸۸۱

به گزارش راهبدر معاصر، علیرضا کاظمی در پیامی تصویری به سی و ششمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان، اظهار کرد: جای تقدیر و تشکر دارد که کودکان و نوجوانان عزیزمان در یک فضای فرهنگی و هنری قرار گرفته اند، زیرا چنین جشنواره‌هایی زمینه رشد و تربیت آنها را فراهم خواهد کرد.

 

وی ادامه داد: جشنواره فیلم کودک و نوجوان مسیر ارزشمندی را پیموده و امروز به بلوغ خوب و مناسبی رسیده است که می‌تواند به اهداف کمی و کیفی خود دست پیدا کند.

 

وزیر آموزش و پرورش ضمن قدردانی از مسئولان بنیاد فیلم فارابی و استان اصفهان که زمینه برگزاری این جشنواره را فراهم کرده اند بیان کرد: همانطور که می‌دانیم؛ فیلم و سینما یکی از ابزارهای مؤثر تربیتی است که می‌تواند در بهترین دوران تربیتی پیام‌های اخلاقی، فرهنگی و… را به بهترین شکل خود به مخاطب انتقال داده و آنان را به سوی قله‌های پیشرفت و تعالی سوق دهد.

 

وی با تأکید بر این که ارزش این جشنواره به مخاطبش است، افزود: دوران کودکی بهترین دوره برای آموختن و تعمیق آموزش‌ها و اندوخته هاست و بهترین خاطرات ما در دوران کودکی و دانش آموزی شکل می‌گیرد. بنابراین امیدواریم این جشنواره آن گونه که شایسته و بایسته است پیام‌های خوب و سازنده را به جامعه مخاطب برساند.

 

کاظمی نقش معلمان و والدین را در بسترسازی و فراهم آوردن حضور کودکان و دانش آموزان در چنین جشنواره‌هایی مهم و اثرگذار دانست و اظهار داشت: امروز در شرایطی این جشنواره را به پایان می بریم که دانش آموزان عزیز غزه، لبنان و سوریه در سکوت شرم آور جامعه جهانی، در زیر بمباران رژیم سفاک و کودک کش صهیونیستی به خاک و خون کشیده می‌شوند و از شادی و شور نشاط حداقلی نیز محروم اند؛ بنابراین امروز مکلفیم از این جایگاه بزرگ کودک و نوجوان کشور، صدای کودکان مظلوم غزه باشیم و فریاد آنها را به جهانیان برسانیم و پیام صلح، دوستی و ظلم ستیزی را از سی و ششمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان به جهانیان مخابره کنیم.

 

کاظمی بیان کرد: امیدوارم این جشنواره به همه اهدافش دست پیدا کند و در سال‌های آتی نیز با رویکردهای مناسب و تربیتی زمینه‌های بهتری را برای همه کودکان و نوجوان این سرزمین فراهم آورد.

 

وی خطاب به دست اندرکاران برگزاری جشنواره گفت: این اختتامیه نباید پایان یک جشنواره باشد بلکه باید آغاز جشنواره باشد. باید همه تولیدات ارزشمند به بهترین شکل ممکن در اختیار تمامی کودکان این سرزمین و سرزمین‌های اسلامی قرار بگیرد تا پیام‌های خوب اخلاقی و انسانی را به دیگران نیز منتقل کند.

 

وزیر آموزش و پرورش در پایان تأکید کرد که آموزش و پرورش این آمادگی را دارد تا با کمک بنیاد فارابی در برگزاری این جشنواره که نقش بسیار مهمی در فرآیند تربیتی کودکان دارد، نقش آفرینی کند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار