پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه

توضیحات معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره مطالب طنز خاطرات روزانه پزشکیان

طباطبایی گفت: آنچه این روز‌ها در قالب طنز به عنوان خاطرات روزانه آقای رئیس‌جمهور منتشر می‌شود شوخی سیاسی چند نفر صاحب ذوق است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 12
کد خبر: ۲۵۹۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس‌جمهور در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: طنز سیاسی و شوخی با سیاستمداران در دوره‌های مختلف در کشور ما نشانه‌ای از ظرفیت و تحمل اصحاب قدرت و سیاست بوده است و غالبا با اقبال و توجه عمومی مواجه شده است. اوج و قله طنز پردازی سیاسی را در دهه اول و دوم انقلاب اسلامی با قلم و ذوق سرشار مرحوم کیومرث صابری فومنی و تجربه ماندگار گل آقا می‌توان دانست.

 

وی افزود: آنچه این روز‌ها در قالب طنز به عنوان خاطرات روزانه آقای رئیس‌جمهور منتشر می‌شود شوخی سیاسی چند نفر صاحب ذوق است که هیچ ارتباطی با دفتر رئیس‌جمهور، نزدیکان و یا خانواده ایشان ندارد. مطالب منتشره نیز عموما نتیجه رصد و مشاهده اخبار رسمی است که در طول روز واقع شده و خطای در توالی زمانی هم به دلیل ناآگاهی از واقعیت ماجراست. آنچه تحت عنوان احساسات و مسائل شخصی و غیررسمی هم اضافه می‌شود، کاملا خیالی، غیرواقعی و برگرفته از تصورات شخصی نویسندگان است و هیچ اعتبار و سندیتی ندارد.

 

وی ادامه داد: کانال طنز پارودی گرچه به اندازه گل آقا فاخر نیست، اما همین که فضای سیاسی جاری را از تیزی و خشکی متعارف خارج می‌کند قابل ارج است. این توضیح هم فقط از آن جهت داده شد که علی رغم توضیح گردانندگان کانال در صفحه شناسه، سوءتفاهمی برای تعدادی از خوانندگان این مطالب و حتی برخی مسئولان ایجاد شده بود مبنی بر صحت مندرجات این کانال و یا انتساب به نزدیکان یا دفتر رئیس‌جمهور.

 

طباطبایی افزود: نوشته‌های پارودی فقط شوخی و طنز است، به همین چشم به آن نگاه کنیم هیچ اشکالی هم ندارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار