غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

حزب الله لبنان: حمله به تل‌آویو ابتدای راه است

مسئول روابط عمومی حزب‌الله لبنان اولویت اصلی این حزب را شکست دادن دشمن خواند و تاکید کرد که حمله به تل آویو ابتدای راه جنگ است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 12
کد خبر: ۲۵۹۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد عفیف مسئول روابط عمومی حزب الله لبنان در کنفرانسی مطبوعاتی در خصوص تازه‌ترین تحولات میدانی به ویژه ایستادگی نیروهای مقاومت در جبهه زمینی در جنوب لبنان، از برخی رسانه‌های داخلی لبنان که اقدام به انتشار اخبار و شایعات رژیم صهیونیستی در چهارچوب جنگ روانی ضد مقاومت و ملت لبنان می‌کنند، انتقاد کرد.

 

وی ابراز داشت که بهانه تراشی‌های موهوم اسرائیل در خصوص انبارهای تسلیحاتی حزب الله دیگر بر هیچ کسی پوشیده نیست. عفیف در عین حال تاکید کرد که جنگ در ابتدای راه است و صحبت در مورد بهره‌برداری‌های سیاسی از این جنگ خیلی زود است، اما همه باید بدانند که دشمن تنها برای منافع خودش کار می‌کند.

 

مسئول روابط عمومی حزب الله لبنان اولویت مطلق حزب الله را شکست دادن دشمن و مجبور کردن آن به توقف تجاوز خواند و تاکید کرد که اشغالگران مانع از امدادرسانی به محبوس شدگان زیر آوار بویژه در منطقه المریجة در ضاحیه می‌شوند و این کار با همدستی و فشار سیاسی سفیر آمریکا در بیروت انجام می‌شود.

 

وی حمله به نیروهای یونیفل در جنوب لبنان را محکوم کرد و گفت که سازمان ملل و جامعه جهانی در قبال این رفتار خطرناک چه واکنشی از خودشان نشان می‌دهند؟/ مهر

ارسال نظر