رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بندر «ایلات» در حال ورشکستگی

بندر «ایلات» در حال ورشکستگی یک پایگاه خبری متخصص در امور حمل و نقل دریایی با اشاره به کاهش ۸۵ درصدی فعالیت اقتصادی بندر اشغالی ایلات در سایه حملات نظامی انصارالله اذعان کرد که این بندر در آستانه ورشکستگی کامل است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۵۹۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک پایگاه خبری متخصص در حوزه حمل و نقل دریایی اذعان کردند که بندر اشغالی ایلات به سمت ورشکستگی پیش می‌رود.

 

پایگاه الشروق مصر در گزارشی به نقل از تارنمای خبری World Cargo News (متخصص در حوزه حمل و نقل جهانی) اعلام کرد که مقامات بندر ایلات در جنوب اراضی اشغالی پس از کاهش ۸۵ درصدی فعالیت این بندر در پی حملات جنبش انصارالله یمن اعلام ورشکستگی کرده است.

 

بر پایه این گزارش، حملات نظامی نیروهای مسلح یمنی ضد کشتی‌های باری عازم این بنادر اشغالی از طریق دریای سرخ عامل اصلی وضعیت بحرانی و ورشکستگی اقتصادی این بندر است.

 

این پایگاه خبری همچنین افزود: مقامات بندر ایلات در تلاش هستند برای جلوگیری از بحران اقتصادی و تنفس مصنوعی موقت این بندر از مقامات کابینه این رژیم در خواست کمک مالی کنند./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار