جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

قالیباف: سردار قاآنی مشغول انجام کارش است

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی درباره حمله و تجاوز احتمالی اسرائیل به ایران که خودش آن را پاسخ به ایران می‌نامد، گفت: ما بارها اعلام کردیم که ایران به‌دنبال گسترش جنگ نیست اما مقابل هرگونه تجاوزی پاسخی مستحکم و درخور توجه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که روز گذشته (شنبه)  در سفری از پیش اعلام‌نشده به بیروت سفر کرده بود، در مصاحبه با شبکه خبری المیادین اعلام کرد: ایران هم به هرگونه تجاوز احتمالی اسرائیل پاسخ محکم می‌دهد و هم به هر نقطه‌ای که تجاوز از آنجا صورت بگیرد، پاسخ می‌دهد.

 

ترسی از دشمن نداریم

رئیس مجلس شورای اسلامی که  در پاسخ به انتشار تصویری از او که در حال هدایت هواپیمای حامل خود به‌سوی لبنان بود، گفت: بله، خلبانی هواپیما را خودم به‌عهده داشتم تا مثل رهبرمان اعلام کنیم که ما مثل مردم در صحنه هستیم و ترسی از دشمن نداریم. ما طبق قوانین بین‌المللی رفتار کردیم و به‌خلاف تهدیدات دشمن هیچ ترسی از دشمن نداریم.

 

به هر حمله احتمالی پاسخ محکم خواهیم داد

قالیباف در پاسخ به سؤالی درباره حمله و تجاوز احتمالی اسرائیل به ایران که خودش آن را پاسخ به ایران می‌نامد، گفت: ما بارها اعلام کردیم که ایران به‌دنبال گسترش جنگ نیست اما مقابل هرگونه تجاوزی پاسخی مستحکم و درخور توجه خواهد داد.

 

وی اضافه کرد: بارها این را نشان داده‌ایم، امیدواریم که برخوردهای قبلی درسی برای دشمنان بوده باشد.

 

المیادین درباره تلاش آمریکا برای آنچه آن را کنترل کردن پاسخ رژیم صهیونیستی به ایران می‌نامد، از قالیباف پرسید که او گفت: ما نمی‌دانیم چارچوب‌مند کردن یعنی چه اما هر تجاوزی که به کشور ایران انجام شود،‌ حتماً به آن تجاوز پاسخ خواهیم داد و آن را بدون پاسخ نخواهیم گذاشت. ما در «وعده صادق2» به‌خاطر تروری که انجام دادند، فقط مراکز نظامی و تروریستی آنان را زدیم.

 

قالیباف در پاسخ به شایعات منتشرشده درباره سردار قاآنی که رسانه‌های غربی و برخی رسانه‌های عربی منتشر کرده‌اند گفت: ایشان سالم هستند و کار خود را انجام می‌دهند و این هم از همان اخبار کذبی است که منتشر شده است.

 

از هر نقطه‌ای به ایران تجاوز رخ دهد، پاسخ داده خواهد شد

خبرنگار درباره اعلام برخی کشورهای خلیج فارس که گفتند اجازه نخواهند داد از حریم هوایی‌شان برای حمله احتمالی به ایران استفاده شود، پرسید و قالیباف گفت: بله، بارها ایران اعلام کرده است که از حریم کشورهای همسایه نباید برای تجاوز به ایران استفاده شود و اگر چنین اتفاقی رخ دهد در حقیقت، پاسخ ایران روشن است و طبعاً از هر نقطه‌ای به ایران تجاوز رخ دهد، پاسخ داده خواهد شد. ما مطمئنیم همسایگان ما این را رعایت خواهند کرد، ما همیشه روابط خوبی با همسایگان خود داشته‌ایم.

 

قالیباف در پاسخ به سؤالی دیگر درباره حمایت ایران از مقاومت و اجماع در ایران در این خصوص گفت: بله، در ایران بر سر این مسئله حتماً اجماع وجود دارد و شما این را در پاسخ به اسرائیل دیدید. در کمک‌های انسان‌دوستانه به لبنان و فلسطین این را مشاهده می‌کنید همان‌طور که همه امت اسلامی در حال کمک مالی و انسان‌دوستانه به لبنان و فلسطین و کمک به ساخت زیرساختهای آسیب‌دیده هستند، بی‌شک همیشه مقاومت و جبهه مقاومت مورد توجه و حمایت بوده و خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار