لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت/ وضعیت سوریه این‌طور نمی‌ماند موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT جزئیات سفر وزیر دفاع ایران به ترکیه سردار فضلی: برآورد ما نشان می‌دهد دشمن در حال حاضر شرایط آغاز یک جنگ بزرگ را ندارد معاون رئیس‌جمهور: دولت تصمیمی برای اخراج سفرای تروئیکای اروپایی از ایران ندارد پزشکیان: آمریکا اراده‌ای برای حل مسئله از مسیر دیپلماسی و منطق عادلانه ندارد سردار قاآنی: عامل اصلی شهادت سیدحسن نصرالله و شهدای دیگری که با ایشان بودند، صرف انفجار نبود + ویدئو سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت ۴ صبح بود/ در سطح راهبردی کاملاً هوشیار بودیم در دیدار کمیسیون امنیت ملی با لاریجانی چه گذشت؟   خبر مهم برای فرهنگیان و نیرو‌های شرکتی/ تبدیل وضعیت معلمان و کارکنان دولتی در راه است؟ رأی مثبت مجمع تشخیص به ۲ مصوبه امنیتی مجلس فیلم | نبویان: اطلاعات ما از طریق آژانس درز پیدا می‌کند؛ خیلی از بازرسان آژانس جاسوس هستند عباس ایروانی کیست؟ وقوع جنگ نامحتمل است/ فضای رسانه‌ای صرفاً تبلیغات دشمن است دستور عارف برای رسیدگی فوری به دانشجویان مصدوم حادثه سمنان

آغازبه‌کار اتحادیه بین‌المجالس جهانی در ژنو با حضور قالیباف

اتحادیه بین‌المجالس جهانی با موضوع استفاده از علم، فناوری و نوآوری برای آیند‌ه‌ای مسالمت‌آمیزتر و پایدارتر با حضور قالیباف آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، یکصدوچهل‌ونهمین اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) در ژنو سوئیس از امروز صبح یکشنبه ۲۲ مهر آغاز شد و تا پنج شنبه ۲۶ مهر ادامه خواهد داشت. اتحادیه بین‌المجالس که به اختصار IPU نامیده می‌شود در سال ۱۸۸۹ تاسیس شد و هدف اصلی آن کمک به صلح و همکاری میان ملت‌ها با گفتگو میان پارلمان‌های جهان است.

 

اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) در نقش بازوی پارلمانی سازمان ملل متحد سالانه دو اجلاس اصلی برگزار می‌کند که روسا و سایر نمایندگان پارلمان‌های جهان در آن به تبادل نظر و تصویب قطعنامه می‌پردازند. بالاترین رکن اتحادیه، مجمع عمومی است که دارای کمیته‌های دائم صلح و امنیت بین‌المللی، توسعه پایدار، امور سازمان ملل، و دموکراسی و حقوق بشر است.

 

این دوره از اجلاس IPU با موضوع گفتگوی عمومی مجمع «استفاده از علم، فناوری و نوآوری (STI) برای آیند‌های مسالمت‌آمیزتر و پایدارتر» انتخاب شده است و در این اجلاس تمام نهاد‌های قانونی IPU، از جمله شورای بین‌المجالس، مجمع، کمیته‌های چهارگانه دائمی، سمینار‌های نمایندگان جوان و زن تشکیل جلسه خواهند داد.

 

هیأتی نمایندگی کشورمان از مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و با حضور منوچهر متکی، امیرحسین ثابتی، علی‌اصغر باقرزاده، محمود نبویان، انویه شارلی تکیه، محمدمهدی شهریاری و الهام آزاد در این اجلاس شرکت کرده و در جلسات مجمع عمومی IPU، سمینار نمایندگان زن، نشست PUIC، نشست گروه مشاورین عالی مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز، نشست APA، نشست گروه پارلمانی بریکس، شورای بین‌المجالس، کمیته دائمی دموکراسی و حقوق بشر، کمیته دائمی صلح و امنیت بین‌المللی، نشست مجمع دبیران پارلمان‌ها (ASGP)، کارگاه هم‌اندیشی راهبری پارلمانی در خلا سلاح، نشست سمینار نمایندگان جوان، کمیته دائمی امور سازمان ملل متحد، کمیته ترویج احترام به حقوق بشر دوستانه بین‌المللی، کمیته دائمی توسعه پایدار، کارگاه هم‌اندیشی تلاش‌های دوچندان برای مقابله با کار کودکان و کار اجباری به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

 

همزمان با برگزاری مجمع اتحادیه بین‌المجالس جهانی IPU در ژنو، مجمع مجالس آسیایی APA، اتحادیه پارلمانی کشور‌های اسلامی PUIC، اعضای پارلمان‌های عضو BRICS نشست‌های تخصصی خود را برگزار می‌نمایند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار