واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد

نشانه‌ای از احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران نیست

نشانه‌ای از احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران نیست مقامات آمریکایی می‌گویند هیچ نشانه‌ای از هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای ایران توسط اسرائیل وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات آمریکایی معتقدند اسرائیل اهدافی را که قصد حمله در ایران را دارد به زیرساخت های نظامی و انرژی محدود کرده است.

 

ان‌بی‌سی با استناد به مقامات آمریکایی که نامشان فاش نشد، گفت هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه اسرائیل تأسیسات هسته‌ای ایران را هدف قرار دهد یا ترورهای بیشتری انجام دهد وجود ندارد، اگرچه اسرائیل هنوز تصمیم نهایی در مورد چگونگی و زمان اقدام نگرفته است.

 

بسیاری از کارشناسان بر این باورند که اسرائیل به تاثیر از آمریکا احتمالا از حمله به تاسیسات هسته ای ایران خودداری کند. همچنین، حمله به پالایشگاه ها و مراکز پتروشیمی ایران به واسطه افزایش بهای نفت در آستانه برگزاری انتخابات آمریکا دور از ذهن است. با این حال، کارشناسان بر این باورند که حمله به سایت های موشکی ایران مهمترین گزینه برای اسرائیل است.

 

گمانه زنی رسانه های غربی درباره حمله اسرائیل به ایران در شرایطی است که کشورها و مقامات متعددی در جهان خواستار کاهش تنش در منطقه هستند و ایران در پاسخ به این خط رسانه ای هشدار داده است که به هرگونه حمله اسرائیل پاسخ سختی خواهد داد.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه شنبه ۱۰ مهر اعلام کرد که در پاسخ به شهادت شهید هنیه، سید حسن نصرالله و شهید نیلفروشان قلب اراضی اشغالی را هدف قرار داده است. / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار