کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

«حیفا» جایگزین شهرسوخته شمونه می‌شود!

به اذعان محافل عبری، حزب الله طی روز‌های اخیر حجم آتشبار موشکی خود را بر شهر حیفا افزایش داده و به دنبال این است که نسخه دومی از شهر سوخته «کریات شمونه» را در عمق اسرائیل به نمایش بگذارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که پس از شهادت سید «حسن نصرالله» و شماری از فرماندهان ارشد جنبش حزب الله لبنان، آتشبار رسانه‌های عبری عربی طی هفته‌های اخیر بر روی تضعیف اقتدار شاکله نظامی آن در نزد افکار عمومی منطقه متمرکز است، رسانه‌های رژیم صهیونیستی در گزارشی از واقعیت میدانی جدید در شمال فلسطین اشغالی پرده برداشتند.

شبکه خبری المیادین شامگاه امروز (دوشنبه) گزارش داد که به اذعان محافل رسانه‌ای حزب الله لبنان قواعد درگیری را وارد مرحله گسترده و جدیدی کرده است.

بر پایه این گزارش، رسانه‌های عبری در پی شدت گرفتن آتش مقاومت اسلامی لبنان بر شهر‌های شمالی در عمق اراضی اشغالی اذعان کردند که حزب الله با بازسازی بدنه سازمانی نیرو‌های نظامی و انسانی خود نه تنها تضعیف نشده، بلکه دامنه آتش خود را تا عمق سرزمین‌های اشغالی گسترش داده و اینک شاهد خلق واقعیت میدانی جدیدی از قدرت موشکی و توانمندی پهپادی و نظامی این حزب هستیم.

به اذعان محافل رسانه‌های عبری، حزب الله طی روز‌های اخیر حجم آتشبار موشکی خود را بر شهر حیفا افزایش داده و به دنبال این است که نسخه دومی از شهر ویران شده «کریات شمونه» در عمق اراضی اسرائیل بر جای گذارد.

از سوی دیگر، وبگاه العهد لبنان در خبری به نقل از رسانه‌های دشمن صهیونیستی درباره حال و هوای شهر حیفا پس از شروع موج جدیدی از آتشبار موشکی حزب الله بر سر این شهر بندری نوشت: خیابان‌های حیفا خالی از تردد شده و ساکنان هر لحظه منتظر سقوط موشکی بر فراز خود هستند و موجی از دلهره و رعب آنان را دربرگرفته است.

گفتنی است طی روز‌های اخیر حزب الله با بازسازی بدنه سازمانی خود در حال گسترش قواعد درگیری علیه دشمن صهیونیستی است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر