ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

شلیک ۲ موشک بالستیک به حیفا/ فرار صد‌ها هزار صهیونیست به پناهگاه

منابع رسانه‌ای از شلیک دو فروند موشک بالستیک به حیفا توسط مقاومت اسلامی لبنان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 15
کد خبر: ۲۶۰۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌حزب الله لبنان امروز سه شنبه استفاده از موشک‌های بالستیک را افزایش داده و با دو فروند موشک زمین به زمین، حیفا را هدف قرار داد.

 

این رسانه اعلام کرد که شلیک موشک‌های حزب الله باعث شد که صد‌ها هزار صهیونیست به پناهگاه‌ها بروند.

 

دیگر منابع صهیونیستی نیز گزارش دادند که در پی شلیک دو فروند موشک از لبنان، صدای آژیر‌های خطر در حیفا، وادی عاره و الکرمل شنیده شد.

 

ساعاتی پیش حزب الله لبنان اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی بامداد امروز (سه‌شنبه) پنج عملیات علیه مواضع و نظامیان رژیم صهیونیستی انجام داده است.

 

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد که در راستای حمایت از ملت فلسطین در نوار غزه و مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها و دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی، محل تجمع نظامیان دشمن در پایگاه نظامی «البغدادی» را با چند موشک هدف قرار داده است.

 

دو حمله موشکی به نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه «المرج»، حمله موشکی به محل تجمع نیرو‌های دشمن در منطقه «خله ورده» و حمله به مواضع دشمن در دو منطقه «السدانه» و «برکه النقار» در مزارع اشغالی شبعا از دیگر عملیات‌های حزب الله لبنان در بامداد امروز (سه‌شنبه) است./ باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: موشک حیفا غزه
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار