پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس
میرسلیم عنوان کرد:

مجمع تشخیص با طرح استانی شدن انتخابات مخالف است

مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص طرح استانی شدن انتخابات اعلام کرد که قطعا مجمع تشخیص مصلحت نظام به این طرح رای نمی دهند چون با اصول نظام و قانون اساسی مغایرت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  با اشاره به طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی که کلیات آن در روزهای اخیر از سوی نمایندگان مجلس به تصویب رسیده است، گفت: علی‌رغم اینکه قانون انتخابات در چهل سال اخیر سه بار به کلی تغییر کرده و دهها بار نیز اصلاح شده ولى همچنان داراى اشکالات متعددى است.

وی افزود: براى برطرف کردن این اشکالات، لازم است که شوراى نگهبان، مجلس شوراى اسلامى و وزارت کشور با اتکا بر سیاستهاى کلى ابلاغى در شهریور ١٣٩٥، با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: آنچه اخیرا تحت عنوان استانی شدن انتخابات از سوی برخی نمایندگان مجلس مطرح شده، منطبق بر سیاستهاى کلى نظام نیست و بعید است بدون اعمال تغییرات اساسى به تصویب نهایی رسیده و تبدیل به قانون شود.

میرسلیم با بیان اینکه بحث استانی شدن انتخابات پیش از این در قالب پیشنهاد در صحن مجمع تشخیص مطرح و رد شده است، گفت: این طرح ممکن است دربرگیرنده منافع برخى نمایندگان باشد اما در مجموع به ضرر مردم سالارى دینى تشخیص داده شد.

وی در پاسخ به این سوال که تبدیل این طرح به قانون آیا می‌تواند در افزایش سطح کیفی نمایندگان تاثیرگذار باشد؟ تصریح کرد: راه بهبود کیفیت فعالیت‌هاى مجلس در اجراى پیشنهادهایى نیست که موجب کاهش سطح مشارکت و رغبت مردم برای حضور در انتخابات شود. براى انتخابات مجلس منطقى‌ترین راه‌حل، تعریف حوزه‌هایى است که از هر کدام یک نفر نماینده با کسب رأى اکثریت مطلق به مجلس راه یابند.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه ادامه داد: در حال حاضر حوزه‌هایى با بیش از چندین نماینده داریم که با کسب 25 درصد؜ آرای مردمی به مجلس راه مى‌یابند. به بیان دقیق‌تر مجلس ما از پشتوانه آرای اکثریت مردم به طور کامل برخوردار نیست.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده