ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم

پرونده لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجمع تشخیص بسته شد

پرونده لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجمع تشخیص بسته شد سخنگوی مجمع تشخیص جزئیات جلسه امروز هیئت عالی نظارت و مجمع را که با دستور کار بررسی موارد باقی مانده از بخش دوم بودجه ۱۴۰۴ کل کشور برگزار شد، تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 17
کد خبر: ۲۷۳۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، محسن دهنوی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح جلسات امروز مجمع تشخیص و هیئت عالی نظارت که با دستور کار موارد باقی مانده از بخش دوم بودجه ۱۴۰۴ کل کشور برگزار شد، گفت: امروز دو جلسه داشتیم اولین جلسه مربوط به هیات عالی نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی نظام بود، که آخرین جلسه این هیات در سال ۱۴۰۳ برای بررسی اصلاحات صورت گرفته توسط مجلس بر روی لایحه بودجه ۱۴۰۴ بود.

دهنوی ادامه داد: هیات عالی نظارت اصلاحات صورت گرفته توسط مجلس را کافی دانست و نظر داد که مغایرت‌های قبلی از بین رفته است لذا آن بخش از لایحه بودجه که در مجلس اصلاح شده بود مورد پذیرش قرار گرفت.

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: امروز جلسه صحن شورای مجمع تشخیص با حضور سران سه قوه و ریاست آیت الله آملی لاریجانی برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه ۵ مورد اختلافی بین شورای نگهبان و مجلس که نمایندگان بر مصوبه خود اصرار کرده بودند، بررسی شد، این ۵ مورد به ردیف‌های درآمد- هزینه‌ای و جمعی- خرجی در جداول بودجه مربوط می‌شد.

دهنوی گفت: از آن ۵ مورد مجمع تشخیص در ۴ مورد مصلحت مورد نظر مجلس را تایید کرد و در یک مورد هم مصلحت مورد نظر مجلس به تصویب مجمع نرسید.

وی تاکید کرد: پرونده بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ امروز بسته و بودجه نهایی شد و در مرحله ابلاغ از سوی دولت قرار گرفت.

در مورد لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری (کاهش ساعت کاری اداری) گفت: در جلسه هیات عالی موضوع لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری بررسی شد با توجه به اینکه مجلس در راستای رفع ایرادات هیات عالی به این لایحه اقدام موثری انجام نداده بود، اشکالات باقی بود، هیات نظارت این لایحه را مغایر با سیاست‌های کلی دانست و رای به مغایرت داد.

دهنوی در مورد بررسی لایحه CFT و پالرمو در مجمع تشخیص گفت: کمیسیون مشترک مجمع به عنوان کمیسیونی که مسئولیت بررسی کارشناسی CFT و پالرمو را در مجمع بر عهده داشت، کارخود را به پایان رساند.

وی ادامه داد: بیش از ۵ جلسه در کمیسیون مشترک و کمیسیون‌های فنی که در دبیر خانه مستقر هستند، برگزار شد. کارشناسان مختلفی در این جلسات حضور یافتند و نظرات مخالفان و موافقان شنیده شد. از دولت، مجلس و بخش‌های دیگری که در مود این موضوع نظر داشتند، در جلسات حضور یافتند.

سخنگوی مجمع اظهار داشت: نهایتا کار کمیسیون مشترک به پایان رسید و این دو کنوانسیون را با تحفظ‌ها و حق شرط‌هایی پذیرفت، که مهمترین آن‌ها این است جمهوری اسلامی ایران این دو کنوانسیون را در چارچوب قوانین و مقررات داخلی خودش پذیرفته و عمل خواهد کرد.

سخنگوی مجمع خاطر نشان کرد: در ابتدای سال ۱۴۰۴ در مرحله بعد بررسی این دو کنوانسیون در دستور کار صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار خواهد گرفت.

دهنوی در مورد توجه سیاست‌های کلی نظام مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام به رفاه عمومی گفت: بیش از ۷۴ مورد فقط در سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری به موضوعات مربوط به رفاه عمومی تصریح شده است.

وی با تاکید بر اینکه در سند چشم انداز ۲۰ ساله که مهمترین سند راهبردی کشور است به مسئله رفاه توجه ویژه شده است، اظهار داشت: تصویر ایده آل جامعه ایرانی در سند چشم انداز، جامعه‌ای برخوردار از سلامت، رفاه، تامین اجتماعی، امنیت غذایی است.

وی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های کلی نظام سیاست کلی امنیت اقتصادی است که سال ۱۳۷۷ ابلاغ شده است، گفت: در این سیاست‌های آمده است که هدف از امنیت سرمایه‌گذاری اقتصادی ایجاد رفاه عمومی و رونق اقتصادی و زمینه‌سازی برای عدالت اقتصادی و از بین بردن فقر در کشور است.

وی ادامه داد: در سیاست‌های کلی نظام بار‌ها رفاه و رفع فقر مورد توجه بوده است. اینکه دولت‌های مختلف هر کدام به تناسب اقتضائات اجرایی چقدر در اجرای این سیاست‌ها موفق داشته‌اند، جای بحث دارد. بعضا کم لطفی می‌شود که در سیاست‌های کلی به رفاه عمومی توجه نشده است در حالی که دقیقا برعکس است، در سیاست‌های کلی نظام توجه جدی شده به مباحث مربوط به رفاه عمومی شده است، اما در اجرا با کم و کاستی‌هایی مواجه بودیم./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار