موافقت مجمع تشخیص مصلحت با افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

موافقت مجمع تشخیص مصلحت با افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول

هیئت عالی نظارت لایحه اجازه افزایش سهمیه دولت جمهوری اسلامی در صندوق بین‌المللی پول را مغایر با سیاست‌های کلی نظام ندانست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 12
کد خبر: ۲۶۲۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ هیئت عالی نظارت به ریاست آیت‌الله صادق آملی لاریجانی و با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بانک مرکزی و اکثریت اعضا تشکیل شد و به بررسی ماده واحده مصوب مجلس شورای اسلامی تحت عنوان «لایحه اجازه افزایش سهمیه دولت جمهوری اسلامی ایران در صندوق بین‌المللی پول» با سیاست‌های کلی نظام پرداخت و لایحه مذکور مغایر با سیاست‌های کلی نظام تشخیص داده نشد.

در این لایحه به دولت اجازه داده می‌شود، سهمیه دولت جمهوری اسلامی ایران را نزد صندوق بین‌المللی پول از طریق بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به میزان یک میلیارد و ۷۸۳ میلیون و ۶۰۰ هزار حق برداشت مخصوص افزایش دهد و از میزان ۳ میلیارد و ۵۶۷ میلیون و ۱۰۰ هزار حق برداشت به میزان ۵ میلیارد و ۳۵۰ میلیون و ۷۰۰ هزار حق برداشت مخصوص افزایش یابد.

این اقدام به منظور حفظ جایگاه فعلی جمهوری اسلامی ایران در صندوق بین‌المللی پول صورت می‌گیرد و از کاهش سهمیه فعلی که ۰/۷۴ درصد است به ۰/۴۹ درصد جلوگیری می‌کند.

این مبلغ از منابعی همچون درآمد‌های مسدودشده ایران در حساب‌های خارجی یا سپرده‌های حق برداشت مخصوص نزد صندوق بین‌المللی پول تامین خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر