جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

بقایی: از همه ابزارها برای پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی استفاده می‌کنیم

بقایی: از همه ابزارها برای پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی استفاده می‌کنیم وزارت امور خارجه اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران از همه ابزارهای موجود برای پیگیری ترور بانوی ایرانی و پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی به خاطر جنایاتش استفاده خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 20
کد خبر: ۲۶۰۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر،  اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جنایت جدید رژیم صهیونیستی در ترور بی‌رحمانه بانوی شریف ایرانی و مادر پنج فرزند، خانم معصومه کرباسی و همسر لبنانی ایشان رضا عواضه را به شدت محکوم کرد و شهادت این زوج بزرگوار را به خانواده محترم آنها و دو ملت شریف و مقاوم ایران و لبنان تبریک و تسلیت گفت.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به فیلم منتشر شده از نحوه ترور این بانوی ایرانی و همسرشان در یک مکان غیرنظامی و خیابانی پُرتردد، این اقدام رژیم صهیونیستی را مصداق کامل و همزمان تروریسم و جنایت جنگی توصیف کرد و تاکید نمود که جمهوری اسلامی ایران از همه ابزارهای موجود برای پیگیری موضوع و پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی به خاطر جنایاتش استفاده خواهد کرد.

 

بقایی با ادای احترام به مقام شامخ این مادر عزیز که سوابق علمی و پژوهشی و دغدغه‌مندی ایشان در عرصه حمایت رسانه‌ای از مقاومت، گواه فرهیختگی ایشان است، قساوت رژیم اسرائیل در ترور وی را نشانه دیگری از ضدیت ذاتی این رژیم با ایران و ایرانی دانست و از مراجع حقوق بشری خواست در برابر این قتل خودسرانه که بخشی از نسل کشی و کشتار در فلسطین اشغالی و لبنان است، ساکت نمانند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار