چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

لاوروف: عملیات نظامی در اوکراین تنها با پیروزی روسیه به پایان می‌رسد

لاوروف: عملیات نظامی در اوکراین تنها با پیروزی روسیه به پایان می‌رسد وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که عملیات نظامی این کشور علیه اوکراین تنها با پیروزی مسکو به پایان می‌رسد و این به نفع مردم است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 21
کد خبر: ۲۶۰۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با وب‌سایت AiF اعلام کرد که اکنون می‌گویند اوکراین باید به مرز‌های ۱۹۹۱ بازگردد و روسیه باید برود، اما این فقط بخاطر منابعی است که آنها در آنجا کشف کرده اند و این در حالی است که اوکراین دارای منابع طبیعی به ارزش ۱۰-۱۲ تریلیون دلار است، اما مردم را برای  جنگ بهانه می‌کنند.

 

براساس گزارش النشره، وزیر خارجه روسیه افزود: آن‌ها به مردم اهمیتی نمی‌دهند. چگونه می‌توانیم در مورد مرز‌های ۱۹۹۱ صحبت یا حتی به مرز‌های ۱۹۹۱ فکر کنیم، وقتی ولودیمیر زلنسکی به همه مردمی که در کریمه، نووروسیا و دونباس زندگی می‌کنند، می‌گوید جدایی طلب؟! آیا آنها انسان نیستند؟.

 

لاوروف تاکید کرد که همه اینها قبل از شروع درگیری نظامی گفته شده بود و زمانی که شرایط برای حل مشکلات دونباس از طریق نظامی فراهم شد،  اوکراین سلاح‌هایی مجهز خود را به سمت دونباس هدایت کرد. 

 

او ادامه داد: به همین دلیل است که آنها در مورد زمین‌ها و منابع مورد نیاز خود در آمریکا صحبت می‌کنند، همانند کاری که آنها در آفریقا می‌کنند و به زودی همه چیز را از این قاره استخراج می‌کنند. اما ما در مورد مردم صحبت می‌کنیم، ما نباید این را فراموش کنیم و به همین دلیل است که عملیات ویژه فقط به نفع مردم است و با پیروزی به پایان می‌رسد.

 

شایان ذکر است که اوضاع میدان نبرد برای نیروهای اوکراینی دشوار پیش می‌رود و این درحالیست که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین برنامه‌ای را تحت عنوان طرح پیروزی به امید کسب دستاوردی در میدان نبرد به متحدان غربی خود ارائه داده اما حمایت‌ کشورهای غربی از تمامی بندهای آن در هاله‌ای از ابهام است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار