طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

خبر خوش سازمان اداری و استخدامی کشور برای بازنشستگان

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به میزان ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کشور شاغلان مشابه و همتراز به تصویب هیئت وزیران رسید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 21
کد خبر: ۲۶۰۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح‌اله سلمانی سرپرست معاونت سرمایه انسانی این سازمان با اشاره به نشست‌ها و برگزاری جلسات متعددی که با حضور کارشناسان سازمان اداری و استخدامی کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، از تصویب پیشنهاد این سازمان در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در تاریخ ۲۹/۰۷/ ۱۴۰۳ توسط هیئت وزیران خبر داد.

 

سلمانی درباره اینکه چنانچه حقوق بازنشستگی فردی از ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده‌های مشمول کشور شاغل مشابه و همتراز کمتر باشد، گفت: ما به التفاوت حقوق این دسته از بازنشستگان تا میزان ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده‌های مشمول کشور شاغل مشابه و همتراز محاسبه خواهد شد و چهل درصد آن در سال جاری به عنوان ما به التفاوت متناسب‌سازی حقوق سال ۱۴۰۳ در حکم حقوقی به‌صورت ردیف جداگانه درج و در سنوات آتی مشمول افزایش سنواتی خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: چنانچه حقوق بازنشستگی فردی در نتیجه متناسب‌سازی هیچ افزایشی نداشته و یا ۴۰ درصد مبلغ ما به التفاوت محاسبه شده، کمتر از ۱۰ درصد تعیین شده در جز (۱-۲) بند (الف) تبصره (۱۵) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور باشد؛ یعنی این مبلغ کمتر از یک میلیون تومان باشد، تا رقم مذکور به عنوان ما به التفاوت حداقل مبلغ متناسب سازی بطور ثابت پرداخت خواهد شد.

 

طبق این گزارش، پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه کشور در اجرای جز «۱» بند «ر» ماده «۲۸» قانون برنامه هفتم پیشرفت و همچنین بند «ر» تبصره «۶» قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور بوده که دولت را مکلف کرده است نسبت به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کشور شاغلان مشابه و همتراز اقدام کند.

 

همچنین بر اساس آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان که در تاریخ ۰۱/‏۰۵/‏۱۴۰۳‬ به تصویب هیئت وزیران رسیده است بایستی مبلغ قابل پرداخت به مشمولان بر اساس میانگین حقوق و فوق العاده‌های مشمول کشور شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، طبقه، گروه و یا سایر عناوین مشابه با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمه‌پردازی محاسبه و پرداخت شود.

 

لازم به ذکر است که در اجرای ماده ۴ آئین‌نامه اجرایی مذکور، جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان برای انواع مشترکان صندوق بازنشستگی کشوری، شامل مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری، معلمان وزارت آموزش و پرورش، قضات و کارکنان قوه قضائیه، اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی وزارتخانه‌های بهداشت درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، سازمان انرژی اتمی، دیوان محاسبات کشور و…، توسط سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور در این خصوص جداول مربوط به مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری، معلمان وزارت آموزش و پرورش، اعضای غیر هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مقامات تهیه و ابلاغ شد و سایر جداول بر اساس اطلاعات واصله از دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در حال تهیه است که به زودی ابلاغ خواهند شد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار