یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

تلفن همراه «عمر البشیر» در زندان جنجالی شد

تلفن همراه «عمر البشیر» در زندان جنجالی شد فرماندهی ارتش سودان ۱۱ آوریل گذشته در پی تشدید اعتراضات مردمی در این کشور، عمر البشیر را پس از ۳۰ سال حکومت عزل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 26
کد خبر: ۲۶۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان سودانی «زیرو فساد» از کشف تلفن همراه پیشرفته البشیر در زندان کوبر خبر داد.

 

این سازمان اعلام کرد که تلفن همراه البشیر از طریق یک نظامی که در زندان کوبر خدمت می‌کرد به دست او رسیده است و این نظامی اکنون منفصل از خدمت شده اما در یکی از شرکت‌های وابسته به حزب البشیر با حقوق و مزایای عالی جذب کار شده است.

 

به نوشته وبگاه «المشهد السودانی»، سازمان مذکور از کوتاهی وزارت کشور سودان در کنترل کردن ارتباطات بین البشیر با معاونان وی در داخل زندان کوبر انتقاد کرده است.

 

گفته می‌شود البشیر از داخل زندان از طریق واتساپ با هواداران خود در ارتباط بوده و آن‌ها را رهبری می‌کرده است.

 

فرماندهی ارتش سودان ۱۱ آوریل گذشته در پی تشدید اعتراضات مردمی در این کشور، عمر البشیر را پس از ۳۰ سال حکومت عزل کرد.

 

از سوی دیگر نهمین جلسه دادگاه البشیر به اتهام ثروت‌اندوزی حرام و فساد مالی، برگزار شد.

 

جلسه امروز دادگاه بدون استماع شهادت شهود پایان یافت. در جلسه قبلی «عبدالرحیم محمد حسین» وزیر دفاع پیشین سودان در دادگاه حاضر شد و به بیان اظهاراتی پرداخت.

 

وی که تا سال ۲۰۱۵ به مدت نُه سال منصب وزیر دفاع سودان را بر عهده داشت، گفت که از اینکه البشیر مبالغ مالی از بن سلمان دریافت کرده، اطلاع داشته است اما نمی‌داند این مبلغ چگونه و کجا هزینه شده و دلیل اینکه این پول‌ها خارج از کانال رسمی به دست البشیر رسیده است، محاصره تحمیلی آمریکا بر بانک‌های سودان است.

 

منبع: فرارو

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار