واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

طرح خروج نظامیان سودانی از یمن

نخست وزیر سودان از طرحش برای خروج نظامیان سودانی از جنگ یمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیش از چهار سال از جنگ بی پایان ائتلاف به رهبری سعودی علیه ملت مظلوم یمن می گذرد، جنگی که تا کنون دستاوردی میدانی نداشته و علی رغم حضور مدرن ترین جنگنده ها و تعداد کثیر نیروها، پیشرفت چندانی به خود ندیده است.

 

ناکامب ائتلاف سعودی در نبرد با حوثی ها موجب شده تا همپیمانان ریاض یکی پس از دیگری در پی خروج از باتلاق یمن حرکت نمایند. امارات متحده عربی مدت هاست که بخش وسیعی از نظامیانش را یمن خارج کرده و در جدیدترین رخداد مشابه، نخست وزیر سودان که کشورش بخش عمده ای از نظامیان پیاده ائتلاف را تشکیل می دهند از تصمیمش برای خروج از باتلاق یمن خبر داده است.

 

عبدالله حمدوک نخست وزیر سودان در سخنانی از قصد خود برای بازگردانیدن نظامیان سودانی شرکت کننده در جنگ یمن خبر داده است. وی افزود: حضور نیروهای سودانی در یمن میراث برجامانده از رژیم سابق است.

 

حمدوک اعلام کرد: جنگ در یمن راهکار نظامی ندارد نه از طرف ما نه از طرف هر کشور دیگری در دنیا و باید از راه سیاسی بحران آن حل و فصل شود. سودان به برادران در یمن کمک خواهد کرد. ما به آنها برای حل بحران کمک خواهیم کرد.

 

نخست وزیر سودان درباره تعداد نظامیان این کشور در یمن هم گفت: این تعداد زیاد نیستند و حدود ۵ هزار نظامی هستند.

 

ناکامی در دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده موجب شده تا سعودی نیز در پی گفتگو و صلح با انصارالله یمن برآید. عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجی سعودی روز گذشته و در رابطه با اوضاع یمن، با تاکید بر این‌که تنها راه حل در یمن راه حل سیاسی است، گفت که همه مردم یمن از جمله انصارالله در آینده این کشور نقش خواهند داشت.

 

این مقام سعودی افزود که احتمال دستیابی به آتش‌بس و به دنبال آن حل و فصل وضعیت یمن وجود دارد.

 

الجبیر در رابطه با روابط سعودی و آمریکا گفت: «روابط میان ما و ایالات متحده صرف‌نظر از این که کدام حزب قدرت را در دست دارد، محکم و استوار است».

ارسال نظر