ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

کشتی‌فرنگی زیر ۲۳ سال جهان؛ صعود سه نماینده ایران به نیمه‌نهایی

مسابقات مقدماتی پنج وزن دوم رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال جهان با صعود سه نماینده ایران به نیمه‌نهایی همراه شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 22
کد خبر: ۲۶۰۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پایان مسابقات نوبت صبح این رقابت‌ها که به میزبانی آلبانی در حال برگزاری است، علی احمدی وفا در ۵۵ کیلوگرم، یاسین یزدی در ۸۷ کیلوگرم و فردین هدایتی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.

نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم، علی احمدی وفا پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر ایوان استفانسکی از اوکراین را شکست داد و سپس آدام اولباشف از روسیه را با نتیجه ۷ بر یک از پیش‌رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با ویشواجیت موری از هند کشتی خواهد گرفت.

در وزن ۶۳ کیلوگرم، عرفان جرکنی در دور اول با نتیجه ۸ بر صفر تینو اویالا از فنلاند را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۲ از سد آتسمیر بیژویف از روسیه گذشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب ویتالی اریومنکو از مولداوی شد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا بتواند به کار خود در گروه بازنده‌ها برای کسب مدال برنز ادامه دهد.

در وزن ۷۷ کیلوگرم، علی اسکو در دور اول با نتیجه ۸ بر یک سیمون بورکینهاگین از سوئد را برد و سپس با نتیجه ۹ بر یک مقابل الکساندرین گوتو قهرمان سال گذشته از مولداوی مغلوب شد و باید منتظر حضور این کشتی‌گیر در دیدار فینال باشد، تا بتواند به کار خود در گروه بازنده‌ها ادامه دهد.

در وزن ۸۷ کیلوگرم، یاسین یزدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف آدام کارژیولا از لهستان رفت و با نتیجه ۶ بر یک و در ادامه مقابل تورپال بیسلطانوف دارنده مدال برنز المپیک و نقره جهان از دانمارک با نتیجه ۶ بر ۲ (دیسکالیفه) به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. یزدی در این مرحله به مصاف مارسل استرکنبورگ از هلند می‌رود.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم، فردین هدایتی در دور اول با نتیجه ۸ بر صفر موحامت باکیر از ترکیه را شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۴ میخایلو ویشنیوتسکی از اوکراین را مغلوب کرد و سپس نتیجه ۵ بر صفر پاول هلینچوک از بلاروس را از پیش‌رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با کوپانی لازلو از مجارستان کشتی می‌گیرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر