این میوه خستگی‌های ذهن را برطرف می‌کند-راهبرد معاصر
ویدئو | تصاویری از رزمایش عملیاتی سپاه در سیستان و بلوچستان آخرین خبر‌ها از زلزله رودبار سکته قلبی هوادار جوان استقلال در پی شکست مقابل تراکتور شهادت مامور گشت کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس با شلیک گلوله عذرخواهی مدیرعامل استقلال از هواداران بابت نتایج ضعیف آبی‌ها زلزله‌ای به بزرگی ۳.۷ ریشتر رودبار را لرزاند چگونه در یک سال به فردی موفق تبدیل شویم؟ | با این ۸ عادت خداحافظی کنید سرپرست سازمان تأمین اجتماعی: احکام متناسب‌سازی بازنشستگان در آبان صادر می‌شود انفجار در بلوچستان پاکستان ۷ کشته برجای گذاشت مقام وزارت بهداشت: حقوق پرستاران متناسب با سختی‌کار آنان نیست | با مهاجرت گسترده نیروی پرستار مواجه هستیم داداشی، نماینده مجلس در واکنش به بیانیه مجمع تشخیص: درباره طرح ساماندهی کارکنان توپ را داخل حیاط مجلس نیندازید؛ اینکه بخواهید بیانیه صادر کنید و بگویید مجلس مقصر بوده درست نیست درگیری پلیس با سارقان مسلح + جزئیات وزیر ورزش: پیگیر بازگرداندن مسابقات فوتبال به ایران هستیم، اگر این کار جلو نرود، خودم قرار است شخصا مذاکره کنم واکنش رئیس دفتر عقیدتی فرماندهی کل قوا به اظهارات سخنگوی دولت درباره حجاب: دولت به جای اهتمام برای اجرای قانون و ایجاد زمینه حجاب در جامعه فرافکنی می‌کند اقدام عجیب دیوید تیلور پس از شکست دادن کامران قاسمپور

این میوه خستگی‌های ذهن را برطرف می‌کند

بر اساس یک مطالعه توسط محققان نیوزیلندی، مصرف پودر و آب انگور سیاه ممکن است بر خلق و خو و خستگی ذهنی در بزرگسالان سالم تأثیر مثبت بگذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 23
کد خبر: ۲۶۰۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر. این مطالعه، یک ترکیب فعال زیستی جدید به نام سارمنتوزین را به عنوان بازدارنده اولیه آنزیم‌های MAO-B در مغز انسان پس از مصرف محصولات انگور سیاه شناسایی کرد.

 

دانشمندان مؤسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزیلند گفتند: «آنزیم‌های MAO-B مواد شیمیایی مهمی مانند دوپامین را در مغز تجزیه می‌کنند که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی دارد.»

 

مولکول جدید سارمنتوزین برای استفاده در جهت بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی به ثبت رسیده است.

 

«دومینیک لومیوز»، سرپرست این مطالعه در تحقیقات گیاهی و غذایی، گفت: «در حالی که مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مهار MAO-B با بیواکتیوهایی غیر از آنتوسیانین‌ها در انگور فرنگی سیاه مرتبط است، تا قبل از این مطالعه دانشمندان سارمنتوزین را به‌عنوان عامل اصلی فعال زیستی در پشت این عملکرد شناسایی نکرده بودند.»

 

بر اساس نتایج آزمایش خون، سارمنتوسین یک مهارکننده قوی MAO-B بود که به طور مؤثری فعالیت آنزیم را کاهش داد و از حفظ دوپامین که به خلق و خو و عملکرد شناختی کمک می‌کند، حمایت کرد.

 

لومیوز گفت: «ما مهار MAO-B را در هر شرکت‌کننده‌ای که محصولات انگور سیاه حاوی سارمنتوزین مصرف می‌کردند مشاهده کردیم.»

 

محققان بر اهمیت این کشف برای هر دو بخش علمی و تجاری تاکید کردند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده