سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است

نواز شریف سکته کرد

نواز شریف سکته کرد سخنگوی حزب نواز شریف، نخست وزیر پیشین پاکستان، روز شنبه از سکته خفیف وی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 26
کد خبر: ۲۶۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی حزب مسلم لیگ پاکستان گفت: آقای شریف دیشب دچار یک عارضه قلبی خفیف شد. او از یک بیماری خونی نیز رنج می‌برد.

نواز شریف که برای سه دوره نخست وزیر پاکستان بود در سال ۲۰۱۷ میلادی از سوی دیوان عالی پاکستان به جرم فساد برکنار شد. وی سپس به دلیل مالکیت اموال غیر منقول در انگلیس که از طریق هلدینگ‌های فراساحلی به دست آورده بود به ۱۰ سال زندان محکوم شد.

وی در سپتامبر ۲۰۱۸ به امید اینکه این پرونده در دادگاه تجدید نظر مختومه شود از زندان آزاد شد، ولی در اواخر ماه دسامبر همان سال با محکومیت فساد روبرو شد. دادگاه این بار او را به هفت سال زندان محکوم کرد.

دادگاه عالی لاهور که حکم دوم را صادر کرده بود روز جمعه نواز شریف را به قید وثیقه‌ای معادل ۱۰ میلیون روپیه (۵۷.۵۰۰ یورو) به دلایل پزشکی برای مدتی نامعلوم آزاد کرد. نواز شریف بعد از آزادی از زندان به قید وثیقه در یک بیمارستان بستری شده است.

نواز شریف به عنوان چهره سیاسی برجسته در پاکستان خود را قربانی توطئه ارتش پاکستان می‌داند. طرفداران او ادعا می‌کنند که او بدون ادلّه محکوم شده است.

عمران خان که در تابستان ۲۰۱۸ با شعار مبارزه با فساد به قدرت رسید به طور مرتب نواز شریف را مورد حمله قرار داده است. وی روز پنجشنبه اعلام کرد علی رغم اختلاف‌های سیاسی برای نخست وزیر پیشین پاکستان خالصانه‌ترین دعا‌ها را کرده و دستور داده است بهترین خدمات پزشکی به نواز شریف ارائه شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار