چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

ایجاد ۱۰ بازارچه محلی با توافق کشور پاکستان

ایجاد ۱۰ بازارچه محلی با توافق کشور پاکستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ایجاد ۱۰ بازارچه محلی با توافق کشور پاکستان و توجه ویژه به مناطق کشاورزی از دیگر اقداماتی است که برای بکارگیری از ظرفیت‌ها موجود در این استان در دستورکار قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 23
کد خبر: ۲۶۱۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد کرمی امروز چهارشنبه در جریان سفر رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این استان در حوزه معادن، کشاورزی، اقتصاد دریا، اقتصاد دیجیتال، شیلات و اقتصاد شهری ظرفیت‌های فراوانی دارد.

وی ادامه داد: ساخت هشت کارخانه معدنی و فعال شدن اقتصاد معادن در سیستان و بلوچستان از جمله اقداماتی است که منجر به متحول شدن این استان می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این استان محروم نیست کاملاً ثروتمند است اگر محرومیتی وجود دارد در ذهن برخی مدیران است.

وی بیان کرد: مهارت محوری از مدارس، توجه ویژه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها، تشکیل هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان از اولویت‌های مهم ما در سیستان و بلوچستان است بطوریکه در سال گذشته در زمینه اقتصاد دیجیتال ۱۰ هزار دانش آموز آموزش‌های لازم را فرا گرفته و هم اکنون حدود ۴۵ شرکت وجود دارد که دانش آموزان آنها را فعال دارند.

کرمی ضمن ابراز خرسندی از سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان ۱۸۱ هزار و ۲۰۰ متر مربع وسعت دارد که دارای یک‌هزار و ۶۳۰ کیلومتر مرز است.

وی افزود: بازدید از سواحل، کارگاه‌ها، تعدادی از پایگاه‌ها و دیوارکشی مرز در سیستان و بلوچستان در سفر رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی انجام خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: برخی از قوانین مانند ارزش افزوده و قاچاق سوخت مشکلاتی ایجاد کرده که باید با تصمیم گیری درست در این استان حل شوند.

وی اظهار کرد: برخی از قوانین مانند ارزش افزوده مشکلاتی را برای سیستان‌وبلوچستان ایجاد کرده و این بدور از عدالت است که این استان مانند سایر استان‌ها دیده شود این موضوع یکی از مشکلاتی بوده که باید رفع شود.

کرمی بیان کرد: مشکل دیگر موجود در سیستان‌وبلوچستان قاچاق سوخت است، نیاز به تصمیم‌گیری دارد و باید این مساله ساماندهی شود؛ مجلس در این زمینه کمک کرده، اما به علت فاصله فاحش قیمت سوخت در این استان‌سوء استفاده‌هایی می‌شود که باید با تصمیم‌گیری درست این مشکل حل شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار