لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

امنیت منطقه با خروج دولت‌های استکباری قابل ترسیم است

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با تأکید بر اینکه امنیت منطقه امروز به همکاری و مشارکت جمعی وابسته است، گفت: با مشارکت کشور‌های منطقه و با خروج دولت‌های استکباری، امنیت پایدار در سطح منطقه قابل ترسیم است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر جمعی از دانشجویان دانشگاه دفاع ملی پاکستان امروز (سه‌شنبه) با حضور در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران (دافوس آجا) از بخش‌های مختلف این دانشگاه از جمله دانشکده فرماندهی و ستاد، دانشکده جنگ و دانشکده پشتیبانی و ستاد بازدید کردند.

امیر سرتیپ حسین ولی‌وند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ظهر امروز در این دیدار با اشاره به سابقه طولانی روابط دو کشور اظهار داشت: هرگاه اساس رابطه‌ای مبتنی بر گزاره‌های فرهنگی باشد، این رابطه مستحکم و ناگسستنی خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه رابطه دو کشور ایران و پاکستان رابطه‌ای صرفاً نظامی، سیاسی و اقتصادی نیست، افزود: یک احساس مشترک فرهنگی بین دو ملت ایران و پاکستان برقرار است که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه بیشتر روابط میان دو کشور باشد.

فرمانده دافوس ارتش عنوان کرد: ما در حوزه نظامی طبیعتاً باید ارتباطات علمی و فرهنگی فی‌مابین را قوت ببخشیم که امروز بحمدالله تبادل دانشجو و بازدید هیئت‌های نظامی دو کشور به نحو مطلوبی تداوم دارد.

امیر ولی‌وند اضافه کرد: آنچه که مهم است، رفتار‌های مبتنی بر فرهنگ است و این فرهنگ ریشه در سالیان بسیار دور و سابقه تاریخی مشترک دارد و بدون تردید رابطه‌ای که بر اساس فرهنگ شکل بگیرد، هیچ گزاره‌ای نمی‌تواند آن را مخدوش کند و تحت‌الشعاع قرار دهد.

وی با بیان اینکه ما با رژیم بعثی عراق هشت سال در منازعه و جنگ بودیم، اما امروز از کشور عراق دانشجو داریم، افزود: این کارکرد گزاره‌های مشترک تاریخی و فرهنگی است که سبب شده بین دو ملت ایران و عراق روابط دوستانه برقرار باشد؛ همان‌طوری که با کشور پاکستان نیز فرهنگ دیرینه، بسترساز رابطه‌ای مستحکم و ناگسستنی شده است.

فرمانده دانشگاه جنگ ارتش در ادامه به تشریح اوضاع منطقه غرب آسیا پرداخت و گفت: برخی کشور‌های استکباری به دنبال منافع خودشان در دوردست‌ها هستند و طبیعتاً برای نیل به این هدف به هر اقدام ناخوشایندی دست می‌زنند تا روابط کشور‌های همسایه را متزلزل کنند؛ از این رو، برای اینکه در زمین دشمن بازی نکنیم، نیاز به سیاستمداران بالغ و هوشیار داریم که البته بحمدلله از این موهبت نیز برخوردار هستیم.

امیر ولی‌وند با تأکید بر اهمیت توجه به نقاط تاریخی و فرهنگی مشترک میان دو ملت ایران و پاکستان، بر حس هم‌زیستی مسالمت‌آمیز و توسعه روابط فرهنگی و علمی دو کشور تأکید و دین اسلام را یکی از نقاط اساسی مشترک بین کشور‌های منطقه عنوان کرد.

وی با اشاره به پیشینه تمدنی ایران، اظهار داشت: ما در شرق ایران دارای تمدن هشت هزار ساله هستیم و قطعاً گرایش به تمدن تاریخی و فرهنگ می‌تواند افق روشنی را در حوزه مسائل راهبردی و عملیاتی پیش روی ما باز کند.

فرمانده دافوس ارتش با تأکید بر اینکه امنیت منطقه امروز به همکاری و مشارکت جمعی وابسته است، گفت: همان‌طور که بار‌ها اعلام کرده‌ایم، با مشارکت کشور‌های منطقه و با خروج دولت‌های استکباری، امنیت پایدار در سطح منطقه قابل ترسیم است.

کلمات کلیدی: پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار