پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است

ظریف: ایران در دوران رهبر انقلاب به یک قدرت مطمئن تبدیل شد

معاون راهبردی رییس‌جمهور در همایش مسائل راهبردی، اقتصادی و فرهنگی قفقاز گفت: اعتماد به نفس امنیتی و بلوغ راهبردی ایران پس از ۲۰۰ سال را مدیون رهبرانقلاب و نیرو‌های مسلح هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 24
کد خبر: ۲۶۱۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور در همایش مسائل راهبردی، اقتصادی و فرهنگی قفقاز با بیان اینکه ایران در دوران پس از انقلاب اسلامی و به ویژه در دوره زعامت مقام معظم رهبری توانست تبدیل به یک قدرت مطمئن شود و از تمامیت ارضی خود حفاظت کند و بر چالش امنیتی ۲۰۰ ساله خود فائق آید، تصریح کرد: این اعتماد به نفس امنیتی و بلوغ راهبردی ایران پس از ۲۰۰ سال را مدیون رهبرانقلاب و نیرو‌های مسلح هستیم ضمن اینکه بر اساس این اعتماد به نفس راهبردی و امنیتی می‌توانیم راهبرد منطقه قوی را مطرح و دنبال کنیم.

به گزارش اداره کل رسانه معاونت راهبردی ریاست‌جمهوری، محمدجواد ظریف که در همایش بین‌المللی مسائل راهبردی، اقتصادی و فرهنگی قفقاز در محل دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران سخن می‌گفت، سیاست همسایگی ایران را یک واقعیت تا یک برسازی توصیف کرد و اظهارداشت: ایران با توجه به ژئوپلیتیک خود و ظرفیت‌های فراوان مادی و معنوی، علمی، نیروی انسانی و … می‌تواند هاب ترانزیتی، فناوری و انرژی در منطقه باشد.

ابتکار ۳+۳ راهی برای جلوگیری از نفوذ خارجی

ظریف با اشاره به ابتکار سیاسی قفقاز موسوم به ۳+۳ میان کشور‌های ایران، ترکیه، روسیه، آذربایجان، ارمنستان و گرجستان، خاطرنشان کرد: در ابتکار ۳+۳ نیازمند همکاری‌های فراگیر هستیم و می‌توانیم از این ابتکار برای حل مسائل منطقه بدون دخالت بیگانگان استفاده کنیم، زیرا نیروی خارجی توان و تمایل حمایت از ما و منطقه ما را ندارد.

پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم ترانزیتی ترکیبی

معاون راهبردی رئیس‌جمهور با یادآوری توافق آتش‌بس سه‌جانبه روسیه، آذربایجان و ارمنستان که به جنگ قره‌باغ خاتمه داد، در مورد مسیر‌های مواصلاتی میان آذربایجان و ارمنستان، اظهارداشت: بند ۹ توافق آتش‌بس می‌تواند موجب همکاری باشد نه تقابل و می‌توان با ایجاد یک کنسرسیوم ترانزیتیِ ترکیبی منافع همه کشور‌های قفقاز و کشور‌های بزرگ همجوار آن را تضمین کرد.

اسرائیل به دنبال قربانی کردن آذربایجان است نه حمایت

ظریف در پایان سخنانش تاکیدکرد: حضور اسرائیل در جمهوری آذربایجان مثل حضورش در برخی کشور‌های خلیج‌فارس برای ایجاد سپر برای خودش است و در اصل آنها را قربانی خودش می‌کند نه اینکه بخواهد از آنها حمایت یا حفاظت کند./ مهر 

کلمات کلیدی: ظریف رهبری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار