عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

آمریکا با فروش موشک‌های «تاو» به عربستان موافقت کرد

وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (پنتاگون) با فروش احتمالی موشک‌های «تاو» به پادشاهی عربی سعودی موافقت کرده است. در همین راستا، آژانس امنیت و همکاری دفاعی آمریکا پیش‌تر اعلام کرده بود که بسته‌ای از فروش‌های نظامی احتمالی به سعودی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار تصویب و به کنگره ابلاغ شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 25
کد خبر: ۲۶۱۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (پنتاگون) با فروش احتمالی موشک‌های «تاو» به پادشاهی عربی سعودی موافقت کرده است.

در همین راستا، آژانس امنیت و همکاری دفاعی آمریکا پیش‌تر اعلام کرده بود که بسته‌ای از فروش‌های نظامی احتمالی به سعودی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار تصویب و به کنگره ابلاغ شده است.

این آژانس وابسته به پنتاگون در بیانیه‌ای اعلام کرد که این قرارداد پیشنهادی در راستای حمایت از اهداف سیاست خارجی و امنیت ملی ایالات متحده است.

آژانس امنیت و همکاری دفاعی آمریکا افزود که این بسته فروش‌های نظامی پیشنهادی بر توانمندی‌های سعودی برای مقابله با تهدیدات کنونی و آینده خواهد افزود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده