جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

پنتاگون: یک نظامی آمریکایی در سوریه زخمی شد

پنتاگون: یک نظامی آمریکایی در سوریه زخمی شد وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا به زخمی‌شدن یک نفر از نظامیان ارتش این کشور در هدف قرار گرفتن پایگاه «تل بیدر» در شمال شرقی سوریه اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) امروز شنبه در بیانیه‌ای اعتراف کرد که یک نفر از نظامیان ارتش آمریکا در اثر حمله (مقاومت اسلامی عراق) به پایگاه «تل بیدر» واقع در اطراف استان الحسکه در شمال شرقی سوریه زخمی شد.

مقاومت اسلامی عراق طی هفته‌های اخیر همزمان با اوج حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مواضع آمریکا در عراق و سوریه را بار‌ها هدف حملات راکتی و پهپادی خود قرار داده است.

مقاومت اسلامی عراق در تاریخ هفدهم اکتبر و ۱۰ روز پس از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در تاریخ هفتم اکتبر) به آمریکا هشدار داد که به دلیل همدستی آمریکا با رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار می‌دهد.

به گفته مقامات نظامی آمریکا، تاکنون بیش از ۶۰ بار پایگاه‌های آمریکا در منطقه مورد هدف حملات مقاومت اسلامی عراق قرار گرفته که به دنبال آن، ده‌ها نفر از نظامیان آمریکایی زخمی شده‌اند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار