واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

کمک نظامی ۱.۳ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) امروز از ارائه کمک نظامی ۱.۳ میلیارد دلاری جدید این کشور به اوکراین شامل سامانه پدافند هوایی، گلوله‌های توپخانه ۱۵۲ میلی‌متری و هواپیما‌های بدون سرنشین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ایالات متحده بسته جدید کمک نظامی ۱.۳ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص می‌دهد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، پنتاگون بسته ۱.۳ میلیارد دلاری به اوکراین را در بحبوحه ضدحمله ادعایی کی یف علیه مسکو اعلام کرده است.

این بسته شامل سامانه پدافند هوایی NASAMS، گلوله‌های توپخانه ۱۵۲ میلی متری و هواپیما‌های بدون سرنشین است.

این در حالیست که خبرگزاری رویترز دیروز اعلام کرده بود: دولت آمریکا در نظر دارد کمک‌هایی را به بخش کشاورزی اوکراین اختصاص دهد.

آمریکا مدعی است که در جبران عدم تمدید موافقتامه غلات، ۲۵۰ میلیون دلار به اوکراین کمک می‌کند.

پیشتر «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین در گفتگو با خبرنگاران در رابطه با تصمیم آمریکا برای ارسال تانک‌های آبرامز به اوکراین گفته بود: در مورد تأثیر این تانک‌ها نباید بزرگ نمایی انجام شود. این تانک‌ها هم مانند ما قبلی‌های خود خواهند سوخت. این نقشه به دلایل فنی بی اثر می‌ماند، از سوی دیگر در مورد آن‌چه که قرار است بر قابلیت ارتش اوکراین بیفزاید اغراق می‌شود.

از سوی دیگر، «کوین مک کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا هم با وجود تنش‌های درون حزبی جمهوریخواهان پیشتر موافقت خود را با کاهش هزینه‌های نظامی آمریکا اعلام کرده بود.

درحالیکه اوکراین بار‌ها و بار‌ها از مذاکره با روسیه سرباززده است، مسکو تاکنون به دفعات آمادگی خود برای گفتگو با اوکراین را اعلام کرده است.

در همین ارتباط، بسیاری معتقدند که ارسال انبوه تسلیحات مرگبار از سوی کشور‌های غربی برای مقابله با روسیه، مانع از آن می‌شود که کی یف با مسکو مذاکره کند. / آناتولی

ارسال نظر