وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

فراکسیون پارلمانی مقتدی صدر به صف معترضان پیوست

فراکسیون پارلمانی مقتدی صدر به صف معترضان پیوست مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در بیانیه‌ خود درخصوص تظاهرات عراق آورده است: ای مفسدان، اگر می‌خواهید مردم نکشند و آتش نزنند آن‌ها را رها کنید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 27
کد خبر: ۲۶۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با پیوستن اعضای پارلمانی فراکسیون سائرون به صف معترضان، رهبر جریان صدر عراق از مسئولان عراقی که آن‌ها را "فاسد" خواند، خواست تا پیش از برکناری استعفا کنند.

 

مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در بیانیه‌ خود درخصوص تظاهرات عراق آورده است: ای مفسدان، اگر می‌خواهید مردم نکشند و آتش نزنند آن‌ها را رها کنید.

 

وی از کسانی که آن‌ها را "فاسد" خواند خواست تا پیش از آنکه برکنار شوند، استعفای خود را تقدیم کنند.

 

رهبر جریان صدر عراق افزود، اگر به نظر برخی، تظاهرات، تحصن و اعتصاب راهکار نیست، آیا چنگ زدن به قدرت راهکار است در حالی که توانایی پایان دادن به درد و رنج مردم و نجات آنها از مفسدان و فراهم نمودن زندگی کریمانه برای آنها را ندارد؟!

 

مقتدی صدر خواستار اقدام و تحرک برای ممانعت از کشانده شدن عراق به جنگ داخلی و فتنه شد و گفت در این صورت همه چیز تمام می‌شود و هر انسان فاسد و بیگانه‌ای بر کشور و مردم حکم‌فرمایی می‌کند.

 

وی گفت، اگر دولت نتواند فساد مسئولان پیشین را اصلاح کند پس هیچ خیری در آن‌ها و پیشینیان آنها نیست.این مردم جماعتی هستند که خواهان زندگی کریمانه و سرزمینی بدون فساد و مفسدان هستند.آنها گروهی هستند که موفق شدند با اعمال فشار بر مفسدان آنها را مجبور به عقب‌نشینی و تلاش برای انجام اصلاحات کنند. (ای نخست وزیر) آیا آنها را برای تکمیل طرح اصلاحات که مدعی آن هستید ، انتخاب نمی‌کنید؟!

 

در همین راستا اعضای فراکسیون سائرون در پارلمان عراق اعتصاب کرده و اعلام کردند تا برآورده شدن خواسته‌های تظاهرکنندگان این اعتصاب ادامه دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار